In English Russian Yhteystiedot Hanketoiminta Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Täydennyskoulutus

Jaa
Etusivu > Hakijalle > Täydennyskoulutus

Ammatillinen täydennyskoulutus

Tarjoamme monipuolisia täydennyskoulutuksia esimiehille, asiantuntijoille, johtajille, yrittäjille ja eri ammattien taitajille.

Täydennyskoulutuksessa syvennät ja laajennat ammattitaitoasi.

Täydennyskoulutukset on tarkoitettu ammattiin opiskelleille tai ammattia jo harjoittaneille osaajille.

Meiltä löydät asiantuntijaluentoja ja seminaareja, pätevöitymis- ja korttikoulutuksia sekä laajempia koulutusohjelmia räätälöitynä juuri tiettyyn tarpeeseen tai eri tutkintovaatimusten mukaisesti toteutettuna.

Kauttamme voit suorittaa myös avoimen yliopiston opintoja ja saada niistä opintopisteitä. Valitsemme sisällöt ja kouluttajat aina parhaiten soveltuviksi valtakunnallisten yhteistyöverkostojemme kautta tai Riverian omia kouluttajia hyödyntäen.

Riverian ammatillisen täydennyskoulutuksen tarjonnassa on vuoden 2018 alussa yhdistetty Pohjois-Karjalan koulutuspalvelu Oy:n koulutustarjonta (entinen Pohjois-Karjalan aikuisopiston työelämän koulutussalkku) ja Pohjois-Karjalan kesäyliopiston koulutuskalenteri.

Tutustu tarjontaan ja ilmoittaudu

Hakuneuvonta auttaa kaikissa ilmoittautumiseen liittyvissä asioissa: p. 013 244 3000, hakuneuvonta@riveria.fi.

Koulutuksiin ilmoittaudutaan ensi sijaisesti jokaisen koulutuksen kohdalta löytyvästä linkistä ilmoittautumissivuston kautta.Ilmoittautuminen päättyy yleensä noin kaksi viikkoa ennen koulutuksen ajankohtaa. Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostilla kutsu, jossa ilmoitetaan koulutuksen tarkka sijainti. Vapaita paikkoja voi tiedustella ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen hakuneuvonnasta. Laskutus tapahtuu pääsääntöisesti koulutuksen jälkeen. Koulutuskohtaisia eroja voi olla. Katso tarkemmin koulutuskohtaiset tiedot. Pohjois-Karjalan kesäyliopiston koulutustarjonta on edelleen arvonlisäverotonta. Pohjois-Karjalan koulutuspalvelu Oy:n koulutusten kohdalla hintoihin sisältyy arvonlisävero. Koulutuksiin ei automaattisesti sisälly tarjoiluja. Jokaisen koulutuksen tarkemmassa esittelyssä on mainittu, mikäli lounas tai kahvi sisältyy hintaan. Pidätämme oikeuden ohjelmamuutoksiin. Muutoksista tiedotetaan ennakkoilmoittautuneille.

Mikäli asiakas peruu osallistumisen ilmoittautumisajan jälkeen, veloitamme koko koulutusmaksun (ellei peruutus tapahdu pakottavasta syystä). Mikäli koulutus peruuntuu esimerkiksi kouluttajalle tulleen pakottavan esteen vuoksi, Riveria ei vastaa asiakkaalle mahdollisesti koituneista/koituvista ylimääräisistä kustannuksista/vahingoista.

 

Työelämä ja johtaminen, opetus ja kasvatus

Marja Hyttinen
p. 050 374 1066
marja.hyttinen@riveria.fi

Sosiaali-, terveys- ja hyvinvointiala

Minna Karjalainen
p. 050 430 4519
minna.karjalainen@riveria.fi

Kielet, avoin yliopisto-opetus

Minna Karjalainen
p. 050 430 4519
minna.karjalainen@riveria.fi

Tietotekniikka ja media

Kari Viljakainen
p. 050 523 4268
kari.viljakainen@riveria.fi

Pätevyys- ja korttikoulutukset

Tarja Sivonen
p. 050 502 0316
tarja.sivonen@riveria.fi

 


 

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoja räätälöidystä täydennyskoulutuksesta? Kirjoita mahdollisimman tarkasti mitä lisätietoja haluat ja täytä yhteystietosi, niin asiakaspalvelijamme ottaa sinuun yhteyttä.
  • Lähettämiäsi tietoja käytetään vain koulutuspalvelujen tarjoamiseen. Emme luovuta yhteystietoja kolmansille osapuolille, emmekä käytä tietojasi suoramarkkinointiin. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä Riveriassa.