In English Russian Yhteystiedot Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Tanssija

Outokumpu
Tanssija

Outokumpu
Tanssija

Outokumpu
Tanssija

Outokumpu
Tanssija

Outokumpu
Tanssija

Outokumpu
Jaa

Tanssialan perustutkinto

Matka kohti tanssin tekijyyttä

Tanssin opiskelijana keskityt nykytanssiin, sitä tukeviin ja soveltaviin tekniikoihin ja pääset syventymään kohti itsenäistä tanssin tekijyyttä.

Tanssijan työssä opit hahmottamaan koko taiteellisen tuotantoprosessin projektin ideonnista aina käytännön toteutukseen asti.

Vakituisten opettajien lisäksi sinua opettavat niin suomalaiset kuin kansainvälisetkin tanssin vierailijaopettajat sekä koreografit.

Kenelle?

Jos tanssi on intohimosi, olet valmis haastamaan itsesi tekemään pitkäjänteistä fyysistä ja taiteellista työtä ja rakastat liikkua päivästä toiseen, voivat tanssin opinnot olla sinua varten.

Tanssijana työskentely edellyttää sinulta pitkäjänteisyyttä kehittää ja ylläpitää omaa tanssiteknistä osaamistasi, luovuutta, motivaatiota ja kommunikaatiotaitoja.

Pohjakokemus nykytanssista, esittävistä taiteista ja kehollisesta harjoittelusta on eduksi. Tanssijana tarvitset hyvän fyysisen peruskunnon.

Mihin työllistyn?

Tanssijana työskentelet monenlaisissa ympäristöissä ja tehtävissä. Usein työsi on freelancepohjaista ja projektikohtaista.

Monet tanssijat työllistyvät ohjaus- ja opetustehtäviin.

Koulutuksen sisältö

  • nykytanssitekniikat
  • kehonhuolto, anatomia ja biomekaniikka
  • ilmaisuvalmiudet
  • taiteellinen työskentely
  • yhteisötanssi
  • tuotantotaidot
  • kotimaiset ja kansainväliset yhteistyöproduktiot

Tanssin koulutuksessa sinua opettavat sekä suomalaiset että kansainväliset tanssin huippunimet. Laaja vierailijapohja sekä yhteistyö niin paikallisten kuin kansainvälisten toimijoiden kanssa mahdollistaa korkealaatuisen koulutuksen ja vahvan pohjan tanssijan ammattiin.

Tutustu tutkinnon perusteisiin

Koulutuksen toteutus

Opiskelet yksilöllisesti oman henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelmasi mukaisesti ja valmistut ammattiin noin kahdessa-kolmessa vuodessa.

Opintojen kustannukset

Opetus on maksutonta. Tarjoamme opiskelijoille ilmaisen lounaan.

Hakuajat

Yhteishaku 21.2.21.3.2023
Peruskoulun suorittaneille

Jatkuva haku 13.2.–31.3.2023
Haku soveltuu sinulle, jos olet valmistunut lukiosta, sinulla on aikaisempi ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto, jos jäit ilman opiskelupaikkaa yhteishaussa, haluat suorittaa loppuun kesken jääneen koulutuksen tai haluat vaihtaa koulutuspaikkaasi. 

Katso myös tutkinnon osa: Nykytanssin syventävät opinnot 30 osp

 


Hae tästä:

Outokummun koulutusyksikkö Nykytanssi, tanssialan perustutkinto.
Haku avoinna 13.02.2023-31.03.2023

Huom Pääsy- ja soveltuvuuskoe 22.-23.5.2023. https://www.riveria.fi/jatkuvahaku/jatkuvan-haun-valintaperusteet/

Yhteishaku

Yhteishaku ammatillisiin tutkintoihin ja TUVA-koulutuksiin 21.2.–21.3.2023.

Opintopolku.fi

Oppisopimus

Kaikki tutkintoon johtava koulutus on mahdollista suorittaa oppisopimuksella!

Oppisopimus


Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoja koulutuksesta? Kirjoita mahdollisimman tarkasti mitä lisätietoja haluat ja täytä yhteystietosi, niin asiakaspalvelijamme ottaa sinuun yhteyttä. Voit myös soittaa p. 013 244 3000 (arkisin klo 9-14).

Jos haluat hakea koulutukseen, mutta et vielä tiedä mihin, sinun kannattaa täyttää eri lomake > täällä. Are you international? > Read more.
  • Lähettämiäsi tietoja käytetään vain koulutuspalvelujen tarjoamiseen. Emme luovuta yhteystietoja kolmansille osapuolille, emmekä käytä tietojasi suoramarkkinointiin. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä Riveriassa.

 

Tanssin koulutus sosiaalisessa mediassa

Tanssin koulutuksen Facebook-sivu