In English Russian Yhteystiedot Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Eeva Riihelä
Mediapalvelujen toteuttaja, valokuvaus

Outokumpu
Jaa
Etusivu > Hakijalle > Perustutkinnot > Mediapalvelujen toteuttaja, valokuvaus

Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto, audiovisuaalisen viestinnän osaamisala

Valokuvaus

Toteutat niin miljöö- kuin henkilökuvauksia ja pääset kuvauskeikoille erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin.  Opinnoissa perehdyt myös sosiaalisen median käyttöön ammattimaisten sisältöjen tuotannossa.

Kenelle?

Työajat media-alalla voivat olla epäsäännöllisiä ja työympäristöt vaihtelevia, joten joustava asenne on eduksi. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja omaat hyvät sosiaaliset taidot. Olet oma-aloitteinen, ja sinulle on tärkeää ilmaista itseäsi ja ajatuksiasi eri välineillä.

Mihin työllistyn?

Media-alalla työskentelevät soveltavat tietojaan ja taitojaan monipuolisesti alan erilaisissa työtehtävissä ja muuttuvissa työtilanteissa. He ovat usein myös itsenäisiä yrittäjiä.

Opintojen sisältö:

  • henkilökuvaus
  • dokumentaristinen valokuvaus
  • valokuvausprojektit
  • mediatuotanto

Tutustu tutkinnon perusteisiin

Audiovisuaalisen viestinnän osaamisalalla tarjoamme erilaisia opintopolkuja: Peli- ja 3D-tuotanto, Mediatuotanto sekä Esitystekniikka- ja äänituotanto.

Huom! Polkuihin ei haeta suoraan, vaan hakukohteena on:
Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto, audiovisuaalisen viestinnän osaamisala.

Voit keskittyä yhteen alaan tai yhdistellä eri opintopolkujen osaamista.

Opintojen kustannukset

Opetus on maksutonta. Tarjoamme opiskelijoille ilmaisen lounaan.


Hae tästä:

Outokummun koulutusyksikkö Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto (mediatuotanto, peli- ja 3D-tuotanto, esitystekniikka ja äänituotanto).
Haku avoinna 09.01.2023-14.04.2023

Valinnat tehdään haastattelun ja tarvittaessa suomen kielen kielitestin perusteella. Haastattelun yhteydessä sinua pyydetään esittämään työnäytteitäsi tai portfolio, joista käy ilmi soveltuvuus alalle. Työnäytteitä tai portfoliota ei pisteytetä erikseen, vaan ne muodostavat osan haastattelun pisteytyksestä.

Yhteishaku

Yhteishaku ammatillisiin tutkintoihin ja TUVA-koulutuksiin 21.2.–21.3.2023.

Opintopolku.fi

Oppisopimus

Kaikki tutkintoon johtava koulutus on mahdollista suorittaa oppisopimuksella!

Oppisopimus


Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoja koulutuksesta? Kirjoita mahdollisimman tarkasti mitä lisätietoja haluat ja täytä yhteystietosi, niin asiakaspalvelijamme ottaa sinuun yhteyttä. Voit myös soittaa p. 013 244 3000 (arkisin klo 9-14).

Jos haluat hakea koulutukseen, mutta et vielä tiedä mihin, sinun kannattaa täyttää eri lomake > täällä. Are you international? > Read more.
  • Lähettämiäsi tietoja käytetään vain koulutuspalvelujen tarjoamiseen. Emme luovuta yhteystietoja kolmansille osapuolille, emmekä käytä tietojasi suoramarkkinointiin. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä Riveriassa.

Susanna Jonninen kertoo videolla, kuinka hän hakeutui Valman kautta opiskelemaan media-alaa Outokumpuun.