In English Russian Yhteystiedot Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Mediapalvelujen toteuttaja, äänituotanto

Outokumpu
Jaa
Etusivu > Hakijalle > Perustutkinnot > Mediapalvelujen toteuttaja, äänituotanto

Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto, Audiovisuaalisen viestinnän osaamisala
// Äänituotanto

Kouluttaudu äänituotannon ammattilaiseksi

Äänituotannon ammattilaisena teet töitä esimerkiksi äänittäjänä, miksaajana ja editoijana. Työskentelet studiossa, radiossa, televisiossa jne. Ääntä on monessa paikassa.

Kenelle?

Äänituotanto on sinulle jos olet luova, kekseliäs ja yhteistyökykyinen tyyppi. Sinulla on taiteellista näkemystä, ilmaisullista kykyä, musikaalisuutta – sekä tietenkin hyvä kuulo. Tulet toimiin teknisten laitteiden lisäksi myös ihmisten kanssa.

Opintojen sisältö:

  • äänen käyttäytyminen ja akustiikka
  • analoginen ja digitaalinen studiotekniikka
  • äänitys- ja mikrofonitekniikat sekä soitintuntemus
  • tuotannonhallinta
  • ääni-ilmaisu
  • monikanavaääni

Tutustu tutkinnon perusteisiin

Riverian äänituotannon opiskelijana äänistudio tulee sinulle tutuksi ja pääset kerryttämään osaamistasi tekemällä runsaasti äänituotannon harjoitustöitä sekä oikeita asiakastöitä.  

AV-viestinnän opintoihin kuuluvat myös perustiedot ja -taidot media-alalla toimimisesta, kuten sisällöntuotannosta, tekijänoikeuksista, valokuvauksesta, videosta ja yrittäjyydestä.

Mihin työllistyn?

Työelämässä voit kulkea esimerkiksi äänittäjän, miksaajan tai editoijan nimellä. Äänen ammattilaisia tarvitaan ääniteteollisuuden palveluksessa, mutta myös elokuva-, tv-, radio- ja videotuotantojen parissa.

Media-alan koulutuksella on laajat työelämäverkostot ympäri Suomen ja sinulla on mahdollisuus saada alan osaamista myös kansainvälisissä vaihdoissa. Media-alalla toimivat soveltavat tietojaan ja taitojaan monipuolisesti alan erilaisissa työtehtävissä ja muuttuvissa työtilanteissa. Media-alalla toimivat ovat usein myös itsenäisiä yrittäjiä.

Audiovisuaalisen viestinnän osaamisalalla tarjoamme erilaisia opintopolkuja: 3D-tuotanto, Peliala, Esitys- ja teatteritekniikka, Äänituotanto, Video- ja radiotuotanto sekä Valokuvaus.

Huom! Polkuihin ei haeta suoraan, vaan hakukohteena on:
Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto, audiovisuaalisen viestinnän osaamisala.

Voit keskittyä yhteen alaan tai yhdistellä eri opintopolkujen osaamista.

Opintojen kustannukset

Opetus on maksutonta.


Hae tästä:

Outokummun koulutusyksikkö Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto (mediatuotanto, peli- ja 3D-tuotanto, esitystekniikka ja äänituotanto).
Haku avoinna 09.01.2023-14.04.2023

Valinnat tehdään haastattelun ja tarvittaessa suomen kielen kielitestin perusteella. Haastattelun yhteydessä sinua pyydetään esittämään työnäytteitäsi tai portfolio, joista käy ilmi soveltuvuus alalle. Työnäytteitä tai portfoliota ei pisteytetä erikseen, vaan ne muodostavat osan haastattelun pisteytyksestä.

Yhteishaku

Yhteishaku ammatillisiin tutkintoihin ja TUVA-koulutuksiin 21.2.–21.3.2023.

Opintopolku.fi

Oppisopimus

Kaikki tutkintoon johtava koulutus on mahdollista suorittaa oppisopimuksella!

Oppisopimus


Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoja koulutuksesta? Kirjoita mahdollisimman tarkasti mitä lisätietoja haluat ja täytä yhteystietosi, niin asiakaspalvelijamme ottaa sinuun yhteyttä. Voit myös soittaa p. 013 244 3000 (arkisin klo 9-14).

Jos haluat hakea koulutukseen, mutta et vielä tiedä mihin, sinun kannattaa täyttää eri lomake > täällä. Are you international? > Read more.
  • Lähettämiäsi tietoja käytetään vain koulutuspalvelujen tarjoamiseen. Emme luovuta yhteystietoja kolmansille osapuolille, emmekä käytä tietojasi suoramarkkinointiin. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä Riveriassa.