In English Russian Yhteystiedot Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Matkailupalvelujen tuottaja

Joensuu
Jaa
Etusivu > Hakijalle > Perustutkinnot > Matkailupalvelujen tuottaja

Matkailualan perustutkinto, Matkailupalvelujen osaamisala

Elämyksiä asiakkaille!

Matkailupalvelujen tuottajan työ on matkailupalvelujen suunnittelua, myymistä ja toteutusta sekä asiakkaiden ohjaamista ja neuvomista.

Valmistelet elämysten kokemiseen tarvittavat puitteet ja huolehdit ne asiakkaiden lähdettyä kuntoon.

Kenelle?

Matkailupalvelujen tuottajan työ sopii sinulle, jos olet innostunut ideoimaan ja valmistelemaan palveluita, ohjaat mielelläsi asiakasryhmiä ja sinulla on hyvä paineensietokyky.

Mihin työllistyn?

Työskentelet matkailuyrityksessä tai organisaatiossa, joita voivat olla matkailu- tai matkatoimisto, ohjelmapalveluyritys, majoitusalan yritys, leirintäalue, maaseutumatkailuyritys tai matkailualueella toimiva organisaatio.

Sovellunko alalle?

Matkailupalvelun tuottajana sinulta edellytetään hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä monipuolista kielitaitoa. Alalla toimiminen edellyttää hyvää fyysistä kuntoa.

Terveydellisiä rajoitteita ovat tuki- ja liikuntaelinsairaudet.

Koulutuksen sisältö

Opintojen aikana tutuksi tulevat:

  • Asiakaspalvelutehtävät erilaisissa matkailualan yrityksissä ja organisaatioissa
  • Tieto- ja viestintätekniikan käyttö
  • Hygieniaosaaminen, ensiaputaidot
  • Asiakkaiden palvelu eri kielillä
  • Palvelujen esittely ja myynti
  • Paikallisten matkailupalvelujen käytön opastaminen

Tutustu tutkinnon perusteisiin

Koulutuksen toteutus

Opiskelet yksilöllisesti oman henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelmasi mukaisesti ja valmistut ammattiin kahdessa – kolmessa vuodessa. Suurin osa opiskelusta tapahtuu työpaikoilla.
Voit sisällyttää opintoihisi mm. ravintolan asiakaspalvelua, luontoruokapalveluja tai markkinointia. Voit painottaa opiskelussasi yrittäjyyttä, kansainvälisyyttä ja sinulla on mahdollisuus suorittaa kaksoistutkinto ja/tai väyläopintoja, jotka mahdollistavat ammattikorkeakouluopintojen suorittamisen osana tutkintoa.

Opinnot sisältävät projekti- ja tiimioppimista.

Opintojen kustannukset

Opetus on maksutonta. Opiskelukustannuksia tulee työvaatteista ja -kengistä. Koulutukseen liittyvät viranomaisten myöntämät ja luvanvaraiset kortit ovat maksullisia: Ensiapu 1 ja hygieniapassi.


Hae tästä:

Joensuun koulutusyksikkö, Niskala Matkailupalvelujen tuottaja / vastaanottovirkailija, matkailualan perustutkinto.
Haku avoinna 21.11.2022-01.12.2023

Matkailupalvelujen tuottajan ja vastaanottovirkailijan työ sopii asiakaspalvelussa viihtyvälle henkilölle. Työssä edellytetään hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja, yhteistyökykyä sekä monipuolista kielitaitoa.

Yhteishaku

Yhteishaku ammatillisiin tutkintoihin ja TUVA-koulutuksiin 21.2.–21.3.2023.

Opintopolku.fi

Oppisopimus

Kaikki tutkintoon johtava koulutus on mahdollista suorittaa oppisopimuksella!

Oppisopimus


Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoja koulutuksesta? Kirjoita mahdollisimman tarkasti mitä lisätietoja haluat ja täytä yhteystietosi, niin asiakaspalvelijamme ottaa sinuun yhteyttä. Voit myös soittaa p. 013 244 3000 (arkisin klo 9-14).

Jos haluat hakea koulutukseen, mutta et vielä tiedä mihin, sinun kannattaa täyttää eri lomake > täällä. Are you international? > Read more.
  • Lähettämiäsi tietoja käytetään vain koulutuspalvelujen tarjoamiseen. Emme luovuta yhteystietoja kolmansille osapuolille, emmekä käytä tietojasi suoramarkkinointiin. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä Riveriassa.