In English Russian Yhteystiedot Hanketoiminta Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Matti Suomalainen
Maalari

Joensuu
Susanna Jonninen
Maalari

Joensuu
Maalari

Joensuu
Maalari

Joensuu
Jaa

Pintakäsittelyalan perustutkinto, Rakennusten pintakäsittelyjen osaamisala

Maalaa itsesi huippuosaajaksi!

Maalarina teet uudisrakennus- ja remontointikohteissa maalaus- ja tapetointitöitä. Työhösi kuuluvat perinteisesti rakennusten ulko- ja sisäpintojen sekä rakennusosien maalaus pohjatöineen.

Kenelle?

Et pelkää korkeita paikkoja, sillä työskentely telineillä on olennainen osa maalarin työtä. Ammattisi on asiakaspalvelua, joten toisten ihmisten huomioon ottaminen ja asiakaspalvelutaidot kuuluvat hyvän maalarin perustaitoihin.

Mihin työllistyn?

Maalarina työskentelet esimerkiksi rakennusmaalausliikkeessä, rakennusliikkeessä, lattianpäällystealan yrityksessä tai huonekalutehtaissa. Voit toimia myös itsenäisenä yrittäjänä.

Sovellunko alalle?

Alalla toimimista vaikeuttavat epilepsia, pölyallergiat ja astma. Liikuntaelinsairaudet ja -vammat sekä vaikea-asteiset hahmotushäiriöt voivat rajoittaa opiskelua ja ammatissa toimimista.

Koulutuksen sisältö

Opintojen aikana tutuksi tulevat:

  • maalaustyöt käsityövälineillä
  • tapetointityöt
  • tasoitetyöt
  • ruiskumaalaustyöt
  • julkisivumaalaustyöt
  • valinnaisiksi opinnoiksi voi valita esim. laatoituksen, vedeneristyksen, lattianpäällystetyöt

Tutustu tutkinnon perusteisiin

Koulutuksen toteutus

Opiskelet yksilöllisesti oman henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelmasi mukaisesti. Voit suorittaa koulutuksen myös oppisopimuksella. Työpaikalla tapahtuvaa oppimista on koulutuksen aikana merkittävästi.

Yhteisiä opintoja ja ammatillista tietopuolista osaamista täydennetään verkko-oppimisympäristössä tehtävällä opiskelulla.

Opintojen kustannukset

Opetus on maksutonta.


Jatkuva haku

Sinulla on jo ammatti tai olet hakemassa yhteishaun ulkopuolella.

Hae jatkuvassa haussa oleviin perustutkintoihin tästä!

Yhteishaku

Yhteishaku ammatillisiin tutkintoihin ja Valmaan 23.2.–23.3.2021.

Opintopolku.fi

Oppisopimus

Kaikki tutkintoon johtava koulutus on mahdollista suorittaa oppisopimuksella!

Oppisopimus

 


 

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoja koulutuksesta? Kirjoita mahdollisimman tarkasti mitä lisätietoja haluat ja täytä yhteystietosi, niin asiakaspalvelijamme ottaa sinuun yhteyttä. Voit myös soittaa p. 013 244 3000 (arkisin klo 9-14).

Jos haluat hakea koulutukseen, mutta et vielä tiedä mihin, sinun kannattaa täyttää eri lomake > täällä. Are you international? > Read more.
  • Lähettämiäsi tietoja käytetään vain koulutuspalvelujen tarjoamiseen. Emme luovuta yhteystietoja kolmansille osapuolille, emmekä käytä tietojasi suoramarkkinointiin. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä Riveriassa.