In English Russian Yhteystiedot Hanketoiminta Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Kaivosmies

Kaivosalan ammattilaiseksi!

Outokumpu
Kaivosmies

Kaivosmies poraa, panostaa, räjäyttää ja louhii kalliota.

Outokumpu
Kaivosmies

Koulutuskäytössä alan huippukalustoa!

Outokumpu
Jaa
Etusivu > Hakijalle > Perustutkinnot > Kaivosmies

Kaivosalan perustutkinto, kaivosmiehen osaamisala

Kaivostyön ammattilaiseksi!

Kaivosalan ammattilaisena työskentelet louhintaan ja rikastukseen, kaluston kunnossapitoon, huoltoon ja tuotannon käynnissäpitoon sekä automaatioon ja prosessinohjaukseen liittyvissä tehtävissä. Tyypillisiä työalueitasi ovat poraus ja panostus.

Mihin työllistyn?

Kaivosmiehenä työskentelet maanalaisissa kaivoksissa ja maanpäällisillä avolouhoksilla erilaisissa malmien ja mineraalien louhintatehtävissä kaivosyhtiöiden palveluksessa.

Sovellunko alalle?

Astma voi olla esteenä ammatissa toimimiselle. Hyvä fyysinen yleiskunto edesauttaa itsenäisessä ja riskialttiissa työssä viihtymistä ja ehkäisee psyykkistä rasitusta.

Koulutuksen sisältö

Opintojen aikana tutuksi tulevat muun muassa:

  • kaivosalalla toiminta
  • louhinta
  • kaluston kunnossapito
  • prosessiautomaatio
  • hydrauliikka- ja pneumatiikka-asennukset
  • muut valinnaiset tutkinnon osat

Tutustu tutkinnon perusteisiin

Koulutuksen toteutus

Kaivosalan opinnoissa opiskelet kaivosalan perustaitoja, joihin kuuluvat kaivossuunnitelmat, koneet ja laitteet, malmin tutkimus ja kairaus sekä turvallisuus-, ergonomia- ja ympäristötietous. Riverialla on käytössä alan huippukalustoa!

Opintojen kustannukset

Opetus on maksutonta. Opiskelukustannuksia tulee työvaatetuksesta, työvälineistä, oppimateriaalista ja opiskeluvälineistä.

Hakeminen

Tähän tutkintoon haetaan jatkuvan haun kautta.

Katso myös: Jatkuvan haun aikataulu

Voit suorittaa ammatillisen tutkinnon myös oppisopimuksella.

 


 

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoja koulutuksesta? Kirjoita mahdollisimman tarkasti mitä lisätietoja haluat ja täytä yhteystietosi, niin asiakaspalvelijamme ottaa sinuun yhteyttä. Voit myös soittaa p. 013 244 3000 (arkisin klo 9-14).

Jos haluat hakea koulutukseen, mutta et vielä tiedä mihin, sinun kannattaa täyttää eri lomake > täällä. Are you international? > Read more.
  • Lähettämiäsi tietoja käytetään vain koulutuspalvelujen tarjoamiseen. Emme luovuta yhteystietoja kolmansille osapuolille, emmekä käytä tietojasi suoramarkkinointiin. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä Riveriassa.