In English Russian Yhteystiedot Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Piia Kinnunen
Huoltomyyjä

Jaa
Etusivu > Hakijalle > Perustutkinnot > Huoltomyyjä

Ajoneuvoalan perustutkinto | Myynnin osaamisala

Huoltomyynnin ammattilaiseksi!

Huoltomyyjä on korjaamoiden asiakaspalvelun ammattilainen, joka yhdistää laadukkaan asiakaspalvelun ja autoalan teknisen osaamisen.

Kenelle?

Työssä vaaditaan ulospäin suuntautuneisuutta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Tavoitteena on saada asiakas tyytyväiseksi, että hän tulisi uudelleen myymälään. Myyjän on oltava valmis kehittämään omaa osaamistaan jatkuvasti, sillä autoala kehittyy koko ajan.

Mihin työllistyn?

Huoltomyyjänä voit työskennellä esimerkiksi autokorjaamoissa, autoliikkeissä, rengasliikkeissä tai varaosamyynnin työpaikoissa.

Sovellunko alalle?

Työssä jaksaminen vaatii jonkin verran fyysistä kuntoa.

Koulutuksen sisältö

  • ajoneuvojen huollon asiakaspalvelu
  • ajoneuvoalan tekninen osaaminen
  • työssä käytettävät termistöt, autoalan tekniikka, maahantuojien ja autoliikkeiden tietokoneohjelmat sekä toiminnanohjausjärjestelmät

Tutustu tutkinnon perusteisiin

Katso myös varaosamyyjä

Koulutuksen toteutus

Opiskelet yksilöllisesti oman henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelmasi mukaisesti ja valmistut ammattiin noin kahdessa–kolmessa vuodessa. Sinun on mahdollista toteuttaa opintoja henkilökohtaistettuna esim. kaksoistutkinto-, taitaja-, kansainvälisyys-, yrittäjyyspolkujen kautta.

Joensuussa autoalan osaamisalavalinta tehdään 1. opiskeluvuoden aikana.

Opintojen kustannukset

Opetus on maksutonta. Koulutukseen liittyvät viranomaisten myöntämät ja luvanvaraiset kortit voivat olla maksullisia.


Hae tästä:

Joensuun koulutusyksikkö, Peltola Ajoneuvoalan perustutkinto.
Haku avoinna 03.10.2022-28.07.2023

Autokorimekaanikko, automekaanikko, diagnoosimekaanikko, hyötyajoneuvomekaanikko, pienkonemekaanikko, automaalari, huoltomyyjä, varaosamyyjä. Opintojen aloitus 21.8.2023.

Yhteishaku

Yhteishaku ammatillisiin tutkintoihin ja TUVA-koulutuksiin 21.2.–21.3.2023.

Opintopolku.fi

Oppisopimus

Kaikki tutkintoon johtava koulutus on mahdollista suorittaa oppisopimuksella!

Oppisopimus


Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoja koulutuksesta? Kirjoita mahdollisimman tarkasti mitä lisätietoja haluat ja täytä yhteystietosi, niin asiakaspalvelijamme ottaa sinuun yhteyttä. Voit myös soittaa p. 013 244 3000 (arkisin klo 9-14).

Jos haluat hakea koulutukseen, mutta et vielä tiedä mihin, sinun kannattaa täyttää eri lomake > täällä. Are you international? > Read more.
  • Lähettämiäsi tietoja käytetään vain koulutuspalvelujen tarjoamiseen. Emme luovuta yhteystietoja kolmansille osapuolille, emmekä käytä tietojasi suoramarkkinointiin. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä Riveriassa.