In English Russian Yhteystiedot Hanketoiminta Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Elintarvikkeiden valmistaja

Joensuu, Nurmes
Jaa
Etusivu > Hakijalle > Perustutkinnot > Elintarvikkeiden valmistaja

Elintarvikealan perustutkinto, elintarviketeknologian osaamisala

Ammattilaiseksi elintarvikealalle!

Elintarvikkeiden valmistajana työskentelet hygienisissä tiloissa vastuullisena toimijana osana elintarvikkeiden valmistusprosessia. Valmistat, pakkaaat ja varastoit elintarvikkeita, kuten ruokavalmisteita, makeisia tai juomia. Myös laadunvalvonta kuuluu työtehtäviisi.

Mihin työllistyn?

Elintarvikkeiden valmistajana työskentelet joko isossa elintarvikelaitoksessa tai pienessä elintarvikealan yrityksessä tuotannon, laadunvalvonnan tai pakkaamisen tehtävissä.

Sovellunko alalle?

Elintarvikealan työntekijältä vaaditaan tarkkaavaisuutta, huolellisuutta ja keskittymiskykyä. Varsinkin suuremmissa laitoksissa työ edellyttää sopeutumista koneen ja urakkatyön rytmiin ja vauhtiin.

Terveydellisiä esteitä ovat jauhoallergia ja astma. Lisäksi on kiinnitettävä huomiota tuki- ja liikuntaelinsairauksiin ja ihottumiin.

Koulutuksen sisältö

Opintojen aikana tutuksi tulevat muun muassa:

  • Elintarvikeprosessit ja elintarvikkeiden valmistus
  • Myymälä- ja pakkaustoiminnot
  • Varastointi- ja lähettämötoiminnot

Tutustu tutkinnon perusteihin

Opintojen kustannukset

Opetus on maksutonta. Opiskelukustannuksia tulee työvaatetuksesta, työvälineistä, oppimateriaalista ja opiskeluvälineistä.


Jatkuva haku

Sinulla on jo ammatti tai olet hakemassa yhteishaun ulkopuolella.

Hae jatkuvassa haussa oleviin perustutkintoihin tästä!

Yhteishaku

Yhteishaku ammatillisiin tutkintoihin ja TUVA-koulutuksiin 22.2.–22.3.2022.

Opintopolku.fi

Oppisopimus

Kaikki tutkintoon johtava koulutus on mahdollista suorittaa oppisopimuksella!

Oppisopimus


Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoja koulutuksesta? Kirjoita mahdollisimman tarkasti mitä lisätietoja haluat ja täytä yhteystietosi, niin asiakaspalvelijamme ottaa sinuun yhteyttä. Voit myös soittaa p. 013 244 3000 (arkisin klo 9-14).

Jos haluat hakea koulutukseen, mutta et vielä tiedä mihin, sinun kannattaa täyttää eri lomake > täällä. Are you international? > Read more.
  • Lähettämiäsi tietoja käytetään vain koulutuspalvelujen tarjoamiseen. Emme luovuta yhteystietoja kolmansille osapuolille, emmekä käytä tietojasi suoramarkkinointiin. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä Riveriassa.