In English Russian Yhteystiedot Hanketoiminta Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Lasten kerhot ja leirit

Kerhot ja leirit Riveriassa - hyppää mukaan!

Jaa
Etusivu > Hakijalle > Lasten kerhot ja leirit

Lasten ja nuorten kerhot ja leirit

Järjestämme lasten kesäyliopistotoimintaa, johon kuuluu kerhoja ja kesäleirejä 6–15-vuotiaille. Kerhojen ja leirien kautta herätämme kiinnostusta tiedettä, taidetta ja teknologiaa kohtaan. Kerhojen ja leirien kautta lapset ja nuoret tutustuvat myös eri ammattialojen kiehtoviin saloihin. Jo leirillä voi syttyä palo tulevaa ammattia kohtaan.

Lasten ja nuorten kesäleirit 2021 Joensuussa

Tule mukaan ikimuistoiselle leirille, josta sinulle jää unohtumattomia kokemuksia ja uusia ystäviä!

Elämyksiä luonnossa

Kuvataan luonnossa

7.–9.6.2021 klo 9–16, Joensuu
8–11-vuotiaille | 95 €
Leirillä tutustutaan videoiden tekemiseen ja valokuvaamiseen Linnunniemen kauniissa ympäristössä. Mediataitojen harjoittelu yhdistetään luovaan ja hauskaan liikkumiseen luonnossa. Kolmipäiväisen leirin aikana jokainen pääsee toteuttamaan itseään kiinnostavan projektin. Luovuutta ja itsensä toteuttamista harjoitellaan mediaturvataidot huomioiden. Lisäksi leirillä pidetään hauskaa pelaten ja leikkien.

Leiriohjelmaa klo 9–16. Leiriohjaajat paikalla klo 8–16.30. Leirin hinta sisältää lounaan ja välipalan leiripäivinä.

Ilmoittautuminen 14.5.2021 mennessä tästä

 

Peruttu: Liikutaan luonnossa

14.–16.6.2021 klo 9–16, Joensuu
8–11-vuotiaille | 95 €
Leirillä pääset tutustumaan luontoon Linnunniemen kauniissa ympäristössä leikkien ja liikkuen! Kolmipäiväisen leirin aikana yhdistyvät ulkoilun ilo, tutustuminen luontoon ja yhteinen tekeminen mahtavassa porukassa. Leirillä tutkaillaan ympäristöä ja inspiroidutaan luonnosta pelien ja leikkien kautta samalla uusia asioita oppien.

Leiriohjelmaa klo 9–16. Leiriohjaajat paikalla klo 8–16.30. Leirin hinta sisältää lounaan ja välipalan leiripäivinä.

Ilmoittautuminen 14.5.2021 mennessä tästä

 

 

Luontoleirien ohjaajat: Aleksandra Kaisanlahti ja Netta Tuppurainen
Aleksandra ja Netta ovat 23-vuotiaita erityisluokanopettajaopiskelijoita. Pirteä ja huumorintajuinen Netta harrastaa vapaa-ajalla monipuolista ulkoilua lenkkeillen ja koirapuistoillen. Netta on työskennellyt pitkään lasten parissa ohjaten eri ikäisten yleisurheiluryhmiä. Aleksandra on ohjannut tanssia lapsille ja nuorille ja tällä hetkelle työskentelee ryhmäliikunnanohjaajana. Aleksandran harrastuksiin kuuluu tanssiminen ja monipuolinen liikunta. Luonteeltaan Aleksandra on iloinen ja helposti lähestyttävä.

Leirit toteutetaan pienissä ryhmissä ja toiminnassa huomioidaan turvallisuus- ja hygieniaohjeistukset. Luontoleireillä vietetään paljon aikaa ulkona ja leireillä liikutaan vain oman leiriryhmän kanssa. Tulethan leirille vain terveenä. Seuraamme yleistä koronatilannetta ja teemme tilanteen muuttuessa tarvittavia muutoksia.

 

Riemua ja iloa musiikista

Peruttu: Kanteleleiri

11.–13.6.2021, Niittylahti
yli 15-vuotiaille
Leirille voivat osallistua niin aloittelijat kuin pidemmällä olevat soittajat. Opetus tapahtuu pienissä ryhmissä ja osallistua voi eri kokoisilla kanteleilla.

Leiri järjestetään yhteistyössä Pohjois-Karjalan musiikkiyhdistys ry:n kanssa.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: musiikkiyhdistys.yhdistysavain.fi

Peruttu: Niittylahden musiikkileiri 

28.6.–4.7.2021, Niittylahti
kaikenikäisille
Leirille voivat osallistua niin aloittelijat kuin pidemmällä olevat soittajat. Leirillä musisoidaan yksin ja yhdessä eri soittimilla. Opetus tapahtuu pienissä ryhmissä ja lisäksi leirillä saa yksilöopetusta.

Lisätiedot: musiikkiyhdistys.yhdistysavain.fi

Peruttu: Lieksan Vaskiviikon mestarikurssit 2021

23.30.7.2021, Lieksa
Mestarikurssit (trumpetti, käyrätorvi, pasuuna, eufonium ja tuuba) on suunnattu ammattilaisille, ammattiopiskelijoille ja edistyneille soittajille.

Yhteistyössä Lieksan Vaskiviikon kanssa.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: lieksabrass.com/kurssit-ja-kilpailut