In English Russian Yhteystiedot Hanketoiminta Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Lasten ja nuorten kerhot ja leirit

Kerhot ja leirit Riveriassa - hyppää mukaan!

Jaa
Etusivu > Hakijalle > Lasten ja nuorten kerhot ja leirit

Lasten ja nuorten kerhot ja leirit
Kesän 2022 leirit Joensuussa

Järjestämme lasten ja nuorten kesäyliopistotoimintaa, johon kuuluu kerhoja ja kesäleirejä 6–15-vuotiaille. Kerhojen ja leirien kautta herätämme kiinnostusta tiedettä, taidetta ja teknologiaa kohtaan. Kerhojen ja leirien kautta lapset ja nuoret tutustuvat myös eri ammattialojen kiehtoviin saloihin. Leirillä tai kerhossa voi jo syttyä palo tulevaa ammattia kohtaan.

Tule mukaan ikimuistoiselle leirille, josta sinulle jää unohtumattomia kokemuksia ja uusia ystäviä!

 


// Suuri aarteenmetsästysleiri

20.–22.6.2022 klo 9–16
Linnunniemi
8–11-vuotiaille, 95 €
Leirillä luodaan upeita aarrekarttoja luonnossa, piilotetaan toisille aarteita – ja mikä parasta – etsitään niitä yhdessä! Leirillä yhdistyy hauskanpito, yhdessä tekeminen ja luova toiminta monipuolisten aktiviteettien merkeissä. Leirillä jokainen saa olla suuri aarteenmetsästäjä ja luoda oman näköisensä aarrekartan kuvataiteen keinoja hyödyntäen. Lisäksi leirillä leikitään ja pelataan yhdessä muihin tutustuen!

 

Ohjaajat: Anni Hermas ja Anni Salonen 

Anni H on luokanopettajaopiskelija, jolla on kokemusta lasten kanssa työskentelystä monen vuoden ajalta. Anni on ollut sijaistamassa päiväkodeissa ja kouluissa sekä ohjannut futisleirejä ja toiminut valmentajana aloitteleville futareille. Anni on iloinen ja pirteä ja hän pelaa jalkapalloa FC Hertan naisten edustusjoukkueessa. Lisäksi hän täyttää vapaa-aikaansa luovalla toiminnalla, kuten piirtämisellä ja maalaamisella. Anni S on neljännen vuoden kasvatustieteen opiskelija. Hän on luonteeltaan iloinen ja reipas kaikkien kaveri, joka tykkää vapaa-ajallaan urheilla ystävien kanssa sekä temmeltää koiranpentunsa seurassa. Myös Anni on tehnyt opettajan sijaisuuksia kouluissa.

Leirin hinta sisältää lounaan ja välipalan leiripäivinä. Leiriohjelmaa klo 9–16. Leiriohjaajat paikalla klo 8–16.30.

Leiri toteutuu ja leirillä on vielä paikkoja vapaana. Vielä ehdit ilmoittautua mukaan! 

Ilmoittaudu tästä


// Purjehdusleiri

20.–22.6.2022 klo 9–16
Hasaniemi

10–13-vuotiaille, 95 €
Leirillä on mahdollisuus perehtyä purjehduksen ja moottoriveneilyn saloihin, oppia uusia taitoja ja kokea uusia elämyksiä sekä purjehduksen riemua mukavalla porukalla. Leiriin sisältyy elämysristeilyä koulutusalus S/Y Pohjantytöllä. Yhteistyössä Joensuun veneilykoulu ja Jokisuun Kipparit.

Ohjaajat: Joensuun veneilykoulun ja Jokisuun Kippareiden opettajat

Leirin hinta sisältää lounaan ja välipalan leiripäivinä. Leiriohjelmaa klo 9–16.

Leiri on täynnä. Ilmoittautua voi varasijalle!

Ilmoittaudu tästä


// Kuvataan luonnossa

6.–8.6.2022 ja 20.–22.6.2022 klo 9–16 (kaksi samansisältöistä leiriä)
Linnunniemi
8–11-vuotiaille, 95 €
Leirillä tutustutaan videoiden tekemiseen ja valokuvaamiseen Linnunniemen kauniissa ympäristössä. Mediataitojen harjoittelu yhdistetään luovaan ja hauskaan liikkumiseen luonnossa. Kolmipäiväisen leirin aikana jokainen pääsee toteuttamaan mielekkäitä pieniä kuvausprojekteja. Luovuutta ja itsensä toteuttamista harjoitellaan mediaturvataidot huomioiden. Lisäksi leirillä pidetään hauskaa pelaten ja leikkien uusien kavereiden kanssa.

 

Ohjaajat: Aleksandra Kaisanlahti ja Netta Tuppurainen

Aleksandra ja Netta ovat 24-vuotiaita erityisluokanopettajaopiskelijoita. Pirteä ja huumorintajuinen Netta harrastaa vapaa-ajalla monipuolista ulkoilua lenkkeillen ja koirapuistoillen. Netta on työskennellyt pitkään lasten parissa ohjaten eri ikäisten yleisurheiluryhmiä sekä tehnyt paljon sijaisuuksia päiväkodeissa ja kouluissa. Aleksandra on ohjannut tanssia lapsille ja nuorille ja työskentelee tällä hetkellä ryhmäliikunnanohjaajana. Myös Aleksandralla on paljon työkokemusta varhaiskasvatuksen sijaisuuksista. Aleksandran harrastuksiin kuuluu tanssiminen ja monipuolinen liikunta. Luonteeltaan Aleksandra on iloinen ja helposti lähestyttävä. ”Odotamme innolla kesän leirejä, nähdään siellä!”

Leirien hinnat sisältävät lounaan ja välipalan leiripäivinä. Leiriohjelmaa klo 9–16. Leiriohjaajat paikalla klo 8–16.30.

Kuvataan luonnossa -leirit peruttu vähäisen osallistujamäärän vuoksi!


Lasten, nuorten ja aikuisten musiikkileirit ja -kurssit

Järjestämme yhteistyökumppaneidemme kanssa musiikkileirejä- ja kursseja kaiken ikäisille.

 // Soiva Niittylahti 9.–23.6.2022

Soittamisesta ja soittimien rakentamisesta kiinnostuneille lapsille ja nuorille sekä myös aikuisille Joensuun Niittylahdessa. Järjestetään yhteistyössä Pohjois-Karjalan musiikkiyhdistys ry:n kanssa.

  • Kantelekurssi 9.–12.6.2022
  • Niittylahden musiikkileiri 12.–19.6.2022
  • Viulun mestarikurssi 20.–23.6.2022

    Lisätiedot ja ilmoittautuminen:
    musiikkiyhdistys.yhdistysavain.fi/
    Tiedustelut: niittylahdenmusiikkileiri@gmail.com

 

// Lieksan Vaskiviikon mestarikurssit 23.29.7.2022

Mestarikurssit (trumpetti, käyrätorvi, pasuuna, eufonium ja tuuba)  on suunnattu ammattilaisille, ammattiopiskelijoille ja edistyneille soittajille. Järjestetään Lieksassa yhteistyössä Lieksan Vaskiviikon kanssa.

Lisätietoja: http://www.lieksabrass.com/kurssit-ja-kilpailut/