In English Russian Yhteystiedot Hanketoiminta Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Metsäala

Jaa
Etusivu > Hakijalle > Koulutusalat > Metsäala

Osaajaksi metsäalalle!

Metsäalan tutkinnoilla saavutetaan osaaminen erilaisiin metsänhoito- ja puunkorjuutehtäviin sekä metsäkoneen kuljetus-, huolto- ja korjaustöihin.  Sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus työskennellä luonnossa. Koulutuksen aikana tulevat monet työkoneet tutuksi, joten työllistyä voit useaan eri tehtävään.

Haussa olevat koulutukset

Perustutkinnot

 

Linkit

Hae metsäkoneenkuljettajakoulutukseen tästä linkistä

 

 

Ammattitutkinnot

Erikoisammattitutkinnot

Lue lisää Metsäalasta

Opintopolku.fi

 

Lisätietoja Joensuussa järjestettävästä metsäalan perustutkinnosta nuorille

Risto Julkunen 0504558342 tai risto.julkunen@riveria.fi

Terveydentilavaatimusten tavoitteena on edistää turvallisuutta koulutuksessa ja työelämässä. Silloin kun opintoihin sisältyy potilas- tai asiakasturvallisuuteen, liikenneturvallisuuteen tai alaikäisten turvallisuuteen liittyviä vaatimuksia, sinua pyydetään hakuvaiheessa arvioimaan ajankohtaista terveydentilaasi ja toimintakykyäsi suhteessa sen tutkinnon terveydentilavaatimuksiin, johon olet hakeutumassa. Siksi sinulta voidaan pyytää tietoja terveydentilasi ja toimintakykysi rajoitteista ja sairauksiesi hoitotilanteesta.

Jos sinulla on terveydellisiä rajoituksia, jotka voivat vaikuttaa ammatinvalintaasi, keskustele niistä jo hakuvaiheessa ohjaajasi, huoltajiesi, terveydenhoitajan, lääkärin tai Riverian opiskeluhuollon henkilöstön kanssa!

Lue lisää

Opintopolku.fi > Hakijan terveydentila ja toimintakyky

Riveria: Opiskelijavalintaja ja terveydelliset vaatimukset

Kyllä Riveria opettaa