In English Russian Yhteystiedot Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Työllistyvyyttä edistävät koulutukset

Jaa
Etusivu > Hakijalle > Kesäyliopisto > Työllistyvyyttä edistävät koulutukset

Tältä sivulta löydät ajankohtaiset tiedot Kesäyliopisto työllistyvyyden edistäjänä -hankkeen työllisyyttä edistävistä koulutuksista.

Koulutukset ovat suunnattu työttömille tai työttömyysuhan alla oleville henkilöille, jotka haluavat kehittää työelämävalmiuksia sekä työnhakutaitojaan. Tervetuloa mukaan!

Yrittäjäkurssi maahanmuuttajalle

Onko sinulla yritysidea ja haluat perustaa yrityksen? Tai oletko juuri aloittanut yrittäjänä? Oletko ammattilainen tai asiantuntija ja haluat työllistää itsesi?  Jos vastasit kyllä – Maahanmuuttajan yrittäjäkurssi on juuri sinulle.

Lue lisää

Työpaikkasuomea matkailu-, ravintola- ja palvelualoille

Maahanmuuttaja oletko kiinnostunut matkailu-, ravintola-, palvelu- tai kaupan alan työtehtävistä ja haluat oppia suomen kieltä? Tai oletko jo alan työtehtävissä? Tule mukaan vahvistamaan työssä tarvittavaa suomen kielen taitoa ja tutustumaan monipuolisiin työmahdollisuuksiin Pohjois-Karjalan alueella!

Lue lisää

Polku hyvinvointialalle -koulutus

Polku hyvinvointialalle -koulutus on suunnattu sinulle, joka olet suuntaamassa koulutukseen tai työelämään ja haluat lisätietoa hyvinvointialan koulutus- ja työmahdollisuuksista.

Lue lisää

Askeleita työelämään – työpaikkasuomea kone- ja metallialalle

Työpaikkasuomi -koulutus on sinulle, joka olet suuntaamassa työhön tai koulutukseen kone- ja metallialalle ja haluat käyttää ja oppia lisää suomen kieltä. Koulutus sopii myös maahanmuuttaneille henkilöille, jotka työskentelevät kone- ja metallialalla ja tarvitsevat vahvistusta suomen kielen taitoon. 

Lue lisää

 

 

Koulutukset järjestää Riveria kesäyliopisto Opetus ja kulttuuriministeriön erityisavustuksella: Riveria Kesäyliopisto työllistyvyyden edistäjänä.

 

Opetus- ja kulttuuriministeriö