In English Russian Yhteystiedot Hanketoiminta Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Työllistyvyyttä edistävät koulutukset

Jaa
Etusivu > Hakijalle > Kesäyliopisto > Työllistyvyyttä edistävät koulutukset

Tältä sivulta löydät ajankohtaiset tiedot Kesäyliopisto työllistyvyyden edistäjänä -hankkeen työllisyyttä edistävistä koulutuksista.

Koulutukset ovat suunnattu työttömille tai työttömyysuhan alla oleville henkilöille, jotka haluavat kehittää työelämävalmiuksia sekä työnhakutaitojaan. Tervetuloa mukaan!

Matkalla muutokseen -valmennus

Oletko elämässäsi muutosvaiheessa? Kaipaatko vahvistusta omaan hyvinvointiin ja jaksamiseen arjen pyörteissä? Onko tavoitteenasi palata työelämään tai etsitkö uutta suuntaa urallesi? Kesäyliopisto järjestää ainutlaatuisen maksuttoman valmennuksen, jossa keskitytään Sinun hyvinvointiisi ja tulevaisuuden suunnitelmiisi. Koulutuksessa tukenasi ovat oma hyvinvointivalmentaja sekä uraohjaaja ja lisäksi valmennuksessa vierailee innostavia huippuasiantuntijoita.

Lue lisää Matkalla muutokseen -valmennuksesta

 

Askeleita eteenpäin – koulutus maahanmuuttajille

Askeleita eteenpäin -koulutus on suunnattu sinulle, joka olet suuntaamassa koulutukseen tai työelämään ja haluat käyttää ja oppia lisää suomen kieltä.

Lue lisää Askeleita eteenpäin -koulutuksesta

 

Askeleita työelämään – koulutus maahanmuuttajille

Askeleita työelämään -koulutus on suunnattu sinulle, joka olet suuntaamassa koulutukseen tai työelämään ja haluat käyttää ja oppia lisää suomen kieltä. Koulutus sopii erityisesti henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita työstä tai opinnoista sosiaali- ja terveysalalla.

Lue lisää Askeleita työelämään -koulutuksesta

 

Koulutukset järjestää Riveria kesäyliopisto Opetus ja kulttuuriministeriön erityisavustuksella: Riveria Kesäyliopisto työllistyvyyden edistäjänä.

 

Opetus- ja kulttuuriministeriö