In English Russian Yhteystiedot Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Työllistyvyyttä edistävät koulutukset

Jaa
Etusivu > Hakijalle > Kesäyliopisto > Työllistyvyyttä edistävät koulutukset

Tältä sivulta löydät ajankohtaiset tiedot Kesäyliopisto työllistyvyyden edistäjänä -hankkeen työllisyyttä edistävistä koulutuksista.

Koulutukset ovat suunnattu työttömille tai työttömyysuhan alla oleville henkilöille, jotka haluavat kehittää työelämävalmiuksia sekä työnhakutaitojaan. Tervetuloa mukaan!

Polku hyvinvointialalle -koulutus

Polku hyvinvointialalle -koulutus on suunnattu sinulle, joka olet suuntaamassa koulutukseen tai työelämään ja haluat lisätietoa hyvinvointialan koulutus- ja työmahdollisuuksista.

Lue lisää

Askeleita työelämään – työpaikkasuomea kone- ja metallialalle

Työpaikkasuomi -koulutus on sinulle, joka olet suuntaamassa työhön tai koulutukseen kone- ja metallialalle ja haluat käyttää ja oppia lisää suomen kieltä. Koulutus sopii myös maahanmuuttaneille henkilöille, jotka työskentelevät kone- ja metallialalla ja tarvitsevat vahvistusta suomen kielen taitoon. 

Lue lisää

Askeleita koulutukseen – koulutus maahanmuuttaneille

Askeleita koulutukseen -koulutus on sinulle, joka olet suuntaamassa koulutukseen tai työelämään. Haluat oppia lisää suomen kieltä ja saada ohjausta ammatinvalintaan.

Lue lisää

 

Koulutukset järjestää Riveria kesäyliopisto Opetus ja kulttuuriministeriön erityisavustuksella: Riveria Kesäyliopisto työllistyvyyden edistäjänä.

 

Opetus- ja kulttuuriministeriö