In English Russian Yhteystiedot Hanketoiminta Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Kesäyliopisto

Tiedon ja asiantuntijuuden kohtaamispaikka – ympäri vuoden.

Jaa
Etusivu > Hakijalle > Kesäyliopisto

Monipuolista koulutusta ympäri vuoden

Riveria kesäyliopistosta löydät ajankohtaisimmat täydennyskoulutukset, avointa yliopisto-opetusta Suomen eri yliopistoista ja toimintaa lapsille ja nuorille. Tuomme huippukouluttajat lähellesi ja säästät matkustamiseen menevän ajan.

Koulutuksissamme verkostoidut ja pääset jakamaan ammatillisia näkemyksiäsi. Suunnittelemme koulutukset tiiviissä yhteistyössä työelämän edustajien kanssa – koko maakunnan tarpeet huomioiden. Oletpa sairaanhoitaja tai insinööri, asiakaspalvelija tai esimies, voit kehittää osaamistasi työn ohessa ja täydentää ammatillista työkalupakkiasi.

Ammatillinen täydennyskoulutus

Meiltä löydät 1–2 päivän koulutuksia sekä laajempia koulutusohjelmia. Valitsemme koulutuskohtaisesti aina parhaiten soveltuvat kouluttajat yhteistyöverkostojamme hyödyntäen. Tarjoamme ammatillista täydennyskoulutusta seuraavilla aloilla: työelämä ja johtaminen, sosiaali-, terveys- ja hyvinvointiala, opetus ja kasvatus sekä kielet.

Ammatillinen täydennyskoulutus

Avoin yliopisto-opetus

Haluatko jouduttaa opintojasi aloittamalla yliopisto-opinnot kauttamme tai suorittamalla yksittäisiä opintojaksoja? Voit myös laajentaa tutkintoasi opiskelemalla sivuaineopintoja. Opetukseemme sisältyy aina lähiopetusta, mikä voi olla korvaamaton apu opintojen etenemiselle. Oppiaineemme vaihtelevat lukukausittain, ja tarjolla voi olla useiden eri yliopistojen opintoja.

Avoin yliopisto-opetus

Lasten kerhot ja leirit

Kerhojen ja leirien kautta herätämme kiinnostusta tiedettä, taidetta ja teknologiaa kohtaan. Kerhojen ja leirien kautta lapset ja nuoret tutustuvat myös eri ammattialojen kiehtoviin saloihin. Jo leirillä voi syttyä palo tulevaa ammattia kohtaan.

Lasten kerhot ja leirit

Kulttuuritapahtumat

Kulttuuritoiminnassa kesäyliopistolla on pitkät perinteet, onhan toiminta lähtenyt liikkeelle nimenomaan kulttuuriseminaarista. Kulttuuritapahtumat yhteistyössä muiden paikallisten toimijoiden kanssa tuovat oman lisänsä alueen kulttuuritarjontaan. Koordinoimamme Joensuun kirjallisuustapahtuma tuo yhteen kirjallisuuden vaikuttajat ja ystävät vuosi toisensa jälkeen.

Suomen 19 kesäyliopistoa toimivat ympäristönsä henkisen ja aineellisen hyvinvoinnin edistäjinä ja ylläpitäjinä tarjoten sivistyksellisiä ja ammatillisia koulutuspalveluita eri asiakasryhmille.

Lue lisää: Suomen kesäyliopistot ry