In English Russian Yhteystiedot Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Niveltiedon siirtäminen

Jaa
Etusivu > Hakijalle > Hakeminen / ilmoittautuminen > Yhteishaku > Niveltiedon siirtäminen

Niveltietojen siirtäminen Riveriaan

Tiedonsiirrolla perusopetuksen ja Riverian välillä kartoitetaan uusien opiskelijoiden opetuksen järjestämisen kannalta välttämättömiä ja tarpeellisia tietoja.

Opintojen sujuvan aloittamisen helpottamiseksi kartoitetaan opiskelijan vahvuuksia sekä aiempia yksilöllisiä oppimis- ja opetusjärjestelyjä. Tietoja tarvitaan, kun suunnitellaan uuden opiskelijan opiskeluvalmiuksia tukevia opintoja, erityistä tukea ja muuta tukea.

Vaihe 1

Opiskelijaa koskevat henkilökohtaiset tiedot ja liitteet lähetetään salattuna sähköpostina osoitteeseen turvaposti.riveria.fi > valitse vastaanottajaksi Nivel- ja terveystiedot. Voit lähettää salattuna sähköpostina esimerkiksi tiedonsiirtolomakkeet, tehostetun tuen tiedot, erityisen tuen tiedot sekä muut tarvittavat liitteitä ja lausuntoja 24.6.2022 mennessä.

Huoltajien tiedonsiirtolupaa ei tarvita:
Peruskoulusta Riveriaan siirtyvien opiskelijoiden välttämättömien tietojen siirtäminen

Lupa tiedonsiirtoon tarvitaan huoltajilta:
Peruskoulusta Riveriaan siirtyvien opiskelijoiden EI välttämättömien tietojen siirtäminen

 

Vaihe 2

Pyydämme peruskouluja/ohjaavia tahoja lähettämään keskitetysti nimitiedot niistä oppivelvollisista, joista haluatte antaa niveltietoja. (Lomakkeen täyttäminen 24.6.2022 mennessä.)  Kun lähetät nimitiedot tällä lomakkeella, varmistat, että niveltieto välittyy oikeille henkilöille Riveriassa.

Annamme seuraavista Riveriaan siirtyvistä opiskelijoista niveltietoa