In English Russian Yhteystiedot Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Avoin yliopisto-opetus

Avoimeen yliopisto-opetukseen otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Jaa
Etusivu > Hakijalle > Hakeminen / ilmoittautuminen > Avoin yliopisto-opetus

Miten ilmoittaudun?

Ilmoittaudu opintoihin viimeistään kaksi viikkoa ennen koulutuksen alkua.

Koulutustarjonta ja ilmoittautuminen

Apua ilmoittautumiseen: kesayliopisto@riveria.fi tai p. 013 244 2540.

Ilmoittautumiskäytänteet

Opintomaksut vaihtelevat oppiaineittain

Kesäyliopiston avoimessa yliopisto-opetuksessa ei ole kiinteitä opintomaksuja, vaan maksut vaihtelevat opetusmuodon ja oppiaineen mukaan. Kesäyliopiston opiskelijoita ei integroida paikallisten oppilaitosten opetukseen, vaan opetus järjestetään kesäyliopiston opiskelijaryhmää varten pienryhmissä. Tällöin opiskelijoiden opintomaksuin katettavaksi jää myös kustannuksia. Koulutukset voi maksaa yhdessä tai useammassa erässä; ensimmäinen erä tulee maksuun pian koulutuksen alettua ja viimeinen ennen koulutuksen päättymistä. Tarvittaessa opiskelijan kanssa voidaan neuvotella henkilökohtaisesta opintojen maksuaikataulusta.

Opintoihin mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä

Avoimen yliopisto-opetuksen opintoihin opiskelijat otetaan pääsääntöisesti ilmoittautumisjärjestyksessä.

Opintokokonaisuuksiin ilmoittaudutaan viimeistään kaksi viikkoa ennen aloitusajankohtaa. Yksittäisille opintojaksoille voi ilmoittautua myös kesken lukuvuoden. Ilmoittautumiset ovat sitovia, ja mahdolliset peruutukset on tehtävä koulutuksen kohdalla mainittuun viimeiseen ilmoittautumispäivämäärään mennessä.

Opintojen toteutuminen varmistuu kaksi viikkoa ennen aloitusta

Kesäyliopisto tekee päätöksen opintojen aloittamisesta opintoihin ilmoittautuneiden lukumäärän perusteella ilmoittautumisajan päätyttyä. Mikäli opinnot aloitetaan ja ryhmään mahtuu vielä lisää opiskelijoita, opintoihin voi ilmoittautua myös ilmoittautumisajan jälkeen. Useimpia opintokokonaisuuksia pääsee suorittamaan myös kesken lukuvuoden. On myös mahdollista valita vain joitain tiettyjä opintojaksoja jostain kokonaisuudesta.