In English Russian Yhteystiedot Hanketoiminta Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Vanhustyön erikoisammattitutkinto

Vanhustyön erikoisosaajana sinulla on valmiudet vanhustyön johtamis- ja koordinointitehtäviin.

Joensuu, Nurmes, Kitee
Jaa
Etusivu > Hakijalle > Erikoisammattitutkinnot > Vanhustyön erikoisammattitutkinto

Kehitä valmiuksiasi toimia vanhustyössä

Vanhustyön erikoisosaajana työskentelet ikääntyneiden hoidon ja huolenpidon moninaisissa tehtävissä. Sinulla on valmiudet osallistua aktiivisena toimijana myös vanhustyön johtamis- ja koordinointitehtäviin, kuten vanhus- tai asiantuntijaryhmän vastuu- ja yhdyshenkilönä toimimiseen sekä palvelun suunnitteluun ja arviointiin joko itsenäisesti tai moniammatillisten tiimien jäsenenä.

Kenelle?

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka työskentelet ikääntyneiden ihmisten parissa kuten esimerkiksi kotihoidossa, päivätoimintayksikössä, palvelutalossa, vanhustenkeskuksessa, terveyskeskuksessa tai sairaalassa. Sinulla on jokin sosiaali- ja terveysalan ammattitutkinto tai vastaavat tiedot ja taidot.

Koulutuksen sisältö ja toteutus

Monimuoto-opiskelu (lähi- ja etäopiskelu, työpaikalla tapahtuva oppiminen) mahdollistaa tutkinnon suorittamisen työn ohessa. Koulutus kestää noin 1,5 vuotta. Voit suorittaa koulutuksen myös oppisopimuskoulutuksena.

Vanhustyön erikoisammattitutkinto (150 osp) muodostuu kolmesta pakollisesta tutkinnon osasta ja valinnaisista tutkinnon osista:

Pakolliset tutkinnon osat (140 osp):

  • Vanhustyössä vastuuhenkilönä toimiminen, 50 osp
  • Asiakaspalveluverkostossa toimiminen, 50 osp
  • Ikääntyneen ihmisen terveyden ja toimintakyvyn tukeminen, 40 osp

Valinnaiset tutkinnon osat, josta valitset yhden:

  • Sairaan ikääntyneen ihmisen hoitaminen, 40 osp
  • Muistioireisen ikääntyneen ihmisen tukeminen, 40 osp
  • Yrittäjänä toimiminen vanhustyössä, 40 osp
  • Kuolevan ihmisen hoitaminen, 40 osp

Osoitat osaamisesi näyttöinä aidoissa työelämän tilanteissa. Huomioimme henkilökohtaisessa opiskelusuunnitelmassasi nykyisen osaamisesi. Opiskelet vain niitä asioita, joita tarvitset tutkinnon suorittamiseen ja joista on sinulle eniten hyötyä. Myös yksittäisten tutkinnon osien suorittaminen on mahdollista tarpeidesi mukaan.

Koulutuksen kustannukset

Opiskelumaksu on 300 €.

Hakeminen

Haussa olevat ammatti- ja erikoisammattitutkinnot

Valintaperusteet

Oppisopimus

Kaikki tutkintoon johtava koulutus on mahdollista suorittaa oppisopimuksella!

Kysyttävää hakemisesta?

Ota yhteyttä hakuneuvontaan: hakuneuvonta@riveria.fi ja 013 244 3000.

 


 

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoja koulutuksesta? Kirjoita mahdollisimman tarkasti mitä lisätietoja haluat ja täytä yhteystietosi, niin asiakaspalvelijamme ottaa sinuun yhteyttä. Voit myös soittaa p. 013 244 3000 (arkisin klo 9-14).

Jos haluat hakea koulutukseen, mutta et vielä tiedä mihin, sinun kannattaa täyttää eri lomake > täällä. Are you international? > Read more.
  • Lähettämiäsi tietoja käytetään vain koulutuspalvelujen tarjoamiseen. Emme luovuta yhteystietoja kolmansille osapuolille, emmekä käytä tietojasi suoramarkkinointiin. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä Riveriassa.

Katso myös