In English Russian Yhteystiedot Hanketoiminta Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto

Opi luomaan ja tuotteistamaan innovatiivisia ratkaisuja alallasi.

Joensuu
Jaa
Etusivu > Hakijalle > Erikoisammattitutkinnot > Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto

Innovatiiviseksi tuotekehittäjäksi

Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto antaa sinulle työkaluja ja mahdollisuuden kehittää ja uudistaa oman ammattialasi tuotteita, palveluja tai toimintamalleja. Osaat muotoilla tuotekehitystyön asiakaslähtöisesti, tuotteistaa sen markkinoille ja rakentaa sen ympärille toimivan brändin.

Sinulla on taito ottaa rohkeasti käyttöönsä uusia välineitä ja menetelmiä, tehdä nopeita ja ketteriä kehittämisen kokeiluja sekä työskennellä kehittämistiimin osana. Osoitat toimia innovaattorina omassa organisaatiossasi.

Kenelle?

Koulutus soveltuu sinulle, joka vastaat työyhteisösi tuotteiden tai palvelujen kehittämisessä. Koulutus sopii myös uutta liiketoimintaa käynnistäville yrittäjille ja yrityksille.

Koulutuksen sisältö ja toteutus

Koulutus toteutetaan verkkokoulutuksena ja se kestää noin 1–1,5 vuotta. Lisäksi koulutukseen kuuluu runsaasti työelämässä oppimista. Voit suorittaa koulutuksen myös oppisopimuskoulutuksena.

Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto (180 osp) muodostuu pakollisesta tutkinnon osasta ja valinnaisista tutkinnon osista.

  • Proaktiivinen kehittäminen, 90 osp
  • Brändin rakentaminen, 45 osp
  • Innovaattorina toimiminen, 45 osp
  • Palvelumuotoilu tuotekehitystyössä, 45 osp
  • Tuotteistaminen tuotekehitysprosessissa, 45 osp
  • Tutkinnon osa ammattitutkinnosta tai toisesta erikoisammattitutkinnosta, 45 osp
    Tutkintoon voi sisällyttää tutkinnon osan tai osia ammattitutkinnosta tai toisesta erikoisammattitutkinnosta vähintään 45 osaamispisteen laajuisesti.

Osoitat osaamisesi näyttöinä aidoissa työelämän tilanteissa. Huomioimme henkilökohtaisessa osaamisen kehittämissuunnitelmassasi nykyisen osaamisesi.

Opiskelet vain niitä asioita, joita tarvitset tutkinnon suorittamiseen ja joista on sinulle eniten hyötyä. Myös yksittäisten tutkinnon osien suorittaminen on mahdollista tarpeidesi mukaan.

Tutustu tutkinnon perusteisiin

Hakeminen

Haussa olevat ammatti- ja erikoisammattitutkinnot

Valintaperusteet

Oppisopimus

Kaikki tutkintoon johtava koulutus on mahdollista suorittaa oppisopimuksella!

Kysyttävää hakemisesta?

Ota yhteyttä hakuneuvontaan: hakuneuvonta@riveria.fi ja 013 244 3000.


Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoja koulutuksesta? Kirjoita mahdollisimman tarkasti mitä lisätietoja haluat ja täytä yhteystietosi, niin asiakaspalvelijamme ottaa sinuun yhteyttä. Voit myös soittaa p. 013 244 3000 (arkisin klo 9-14).

Jos haluat hakea koulutukseen, mutta et vielä tiedä mihin, sinun kannattaa täyttää eri lomake > täällä. Are you international? > Read more.
  • Lähettämiäsi tietoja käytetään vain koulutuspalvelujen tarjoamiseen. Emme luovuta yhteystietoja kolmansille osapuolille, emmekä käytä tietojasi suoramarkkinointiin. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä Riveriassa.

Katso myös