In English Russian Yhteystiedot Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinto

Varmuutta johtamiseen ja kokonaisuuksien hallitsemiseen

Tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinto

Viimeistele osaamisesi!

Jaa
Etusivu > Hakijalle > Erikoisammattitutkinnot > Tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinto

Vahvista osaamistasi ja kasvata varmuuttasi tuotannonjohdon tehtävissä

Teollisuus- ja tuotantoalojen esihenkilötyön merkitys yrityksen tuottavuuteen ja työilmapiiriin on ratkaisevan tärkeää. Väärät päätökset voivat koitua yrityksen kannalta kohtalokkaiksi. Esihenkilön oman osaamisen kehittäminen muuttuviin olosuhteisiin on avainasemassa yrityksen menestymiseen nyt ja jatkossa.

Tutkinnon suorittanut osaa johtaa vastuualueensa henkilöstöä, johtaa vastuualueensa tuotantotyötä, toimia organisaation turvallisuus- ja ympäristöalan ohjeiden mukaisesti sekä kehittää esihenkilötaitojaan. Tutkinnon suorittanut hallitsee myös valitsemiensa tutkinnon osien erityisalueiden tiedot ja taidot. Valinnaisten tutkinnon osien osaaminen voi liittyä tuotannon johtamiseen, henkilöstön osaamisen kehittämiseen, tuotannon kunnossapitotyön johtamiseen, projektinhallintaan tuotannollisessa ympäristössä tai tuotannon turvallisuus- ja ympäristöjohtamiseen.

Kenelle?

Koulutus sopii eri teollisuus- ja tuotantoalojen päällikkö-, tuotannon esihenkilö- ja työnjohtotehtävissä toimiville henkilöille, jotka vastaavat osastonsa, tiiminsä, yksikkönsä tai oman vastuualueensa toiminnan johtamisesta ja kehittämisestä.

Osallistu etäinfoihin!

Kerromme Riverian esihenkilötyön ja johtamisen koulutuksista sekä vastaamme kysymyksiin, joita opinnoista pohdit. Tule kuuntelemaan ja keskustelemaan lisää etäinfoihin.

Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua – Teams-linjat ovat auki seuraavasti:

Tilaisuuden kesto on 30 minuuttia.

Koulutuksen toteutus ja sisältö

Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena, joka on opiskelijalle maksutonta. Opiskelu sujuu joustavasti työn ohessa. Koulutus toteutetaan monimuoto-opiskeluna sisältäen lähi- ja etäopiskelua sekä työelämässä tapahtuvaa oppimista.

Koulutus sisältää asiantuntijaluentoja, vertaistukea tarjoavaa pienryhmätyöskentelyä, koulutusteemoihin orientoivia oppimistehtäviä ja työskentelyä verkko-oppimisympäristössä. Lisäksi arvioit ja kehität johtajuuttasi 360-mittauksen avulla. Mikäli sinulla on jo tutkinnossa vaadittu ammattitaito, sinut ohjataan suoraan osaamisen näyttöihin. Opintojen kesto on yksilöllinen ja koulutus kestää noin 1,5 vuotta.

Tutkinnon suorittaminen

Tutkinto suoritetaan osoittamalla osaaminen näytöissä omassa tuotannon esihenkilön työtehtävässä. Tutkinnon suorittamista varten sinulla tulee olla työpaikka. Osaamisen arviointiin osallistuvat opettaja sekä työelämän edustaja. Tulet saamaan yksilöllistä ja ryhmäkohtaista ohjausta tutkintoon.

Tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinto (180 osp) muodostuu yhdestä pakollisesta tutkinnon osasta (80 osp) sekä kahdesta valinnaisesta tutkinnon osasta (100 osp).  Myös yksittäisen tutkinnon osan tai osien suorittaminen on mahdollista tarpeidesi mukaan.

Tuotantoalojen esimiehenä toimiminen, 80 osp

Tuotannon johtaminen, 50 osp

Henkilöstön osaamisen kehittäminen, 50 osp

Tuotannon kunnossapitotyön johtaminen, 50 osp

Projektinhallinta tuotannollisessa ympäristössä, 50 osp

Tuotannon turvallisuus- ja ympäristöjohtaminen, 50 osp

Tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinnon perusteet