In English Russian Yhteystiedot Hanketoiminta Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Sarianna Ikonen
Talonrakennusalan erikoisammattitutkinto

Joensuu
Sarianna Ikonen
Talonrakennusalan erikoisammattitutkinto

Joensuu
Jaa
Etusivu > Hakijalle > Erikoisammattitutkinnot > Talonrakennusalan erikoisammattitutkinto

Talonrakennusalan erikoisosaajaksi

Talonrakennusalan erikoisammattitutkinnon suoritettuasi olet erittäin kokenut talonrakennusalan ammattilainen. Teet muuttuvissa toimintaympäristöissä uudis- tai korjausrakennustyömaalla töitä, jotka vaativat erityistä ammatti-, suunnittelu- ja soveltamistaitoa ja joihin liittyy suuri vastuu.

Talonrakennusalan erikoisammattitutkinnon suoritettuasi hallitset tavanomaisten rakennusprosessien lisäksi myös alan vaativammat työt. Voit toimia myös työkunnan etumiestehtävissä.

Kenelle?

Koulutus sopii sinulle, jos omaat alan ammattitutkinnon tai sitä vastaavat tiedot & taidot sekä vahvaa ja monipuolista osaamista rakennusalalta.

Koulutuksen sisältö ja toteutus

Monimuoto-opiskelu (lähi- ja etäopiskelu, työelämässä oppiminen) mahdollistaa tutkinnon suorittamisen työn ohessa. Koulutus kestää noin vuoden. Voit suorittaa koulutuksen myös oppisopimuskoulutuksena.

Talorakennusalan erikoisammattitutkinto (180 osp) muodostuu kahdesta pakollisesta tutkinnon osasta ja neljästä valinnaisesta tutkinnon osasta.

  • Talonrakennusalan ammattityöt, 60 osp
  • Rakentamisen turvallisuuden ja talouden hallinta, 60 osp
  • Työryhmän- ja ammatinohjaus, 60 osp
  • Oman ammatin syvällinen hallinta, 60 osp
  • Kosteus- ja homevaurioiden korjaaminen, 60 osp
  • Rakentamisen laaja-alainen hallinta, 60 osp

Tutkinnon suorittaminen

Osoitat osaamisesi näyttöinä aidoissa työelämän tilanteissa. Huomioimme henkilökohtaisessa osaamisen kehittämissuunnitelmassasi nykyisen osaamisesi. Opiskelet vain niitä asioita, joita tarvitset tutkinnon suorittamiseen ja joista on sinulle eniten hyötyä. Myös yksittäisten tutkinnon osien suorittaminen on mahdollista tarpeidesi mukaan.

Tutustu tutkinnon perusteisiin

Hakeminen

Haussa olevat ammatti- ja erikoisammattitutkinnot

Valintaperusteet

Oppisopimus

Kaikki tutkintoon johtava koulutus on mahdollista suorittaa oppisopimuksella!

Kysyttävää hakemisesta?

Ota yhteyttä hakuneuvontaan: hakuneuvonta@riveria.fi ja 013 244 3000.


Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoja koulutuksesta? Kirjoita mahdollisimman tarkasti mitä lisätietoja haluat ja täytä yhteystietosi, niin asiakaspalvelijamme ottaa sinuun yhteyttä. Voit myös soittaa p. 013 244 3000 (arkisin klo 9-14).

Jos haluat hakea koulutukseen, mutta et vielä tiedä mihin, sinun kannattaa täyttää eri lomake > täällä. Are you international? > Read more.
  • Lähettämiäsi tietoja käytetään vain koulutuspalvelujen tarjoamiseen. Emme luovuta yhteystietoja kolmansille osapuolille, emmekä käytä tietojasi suoramarkkinointiin. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä Riveriassa.