In English Russian Yhteystiedot Hanketoiminta Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto

Henkilöstöhallinnon osaamisala

Joensuu
Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto

Henkilöstöhallinnon osaamisala

Joensuu
Jaa
Etusivu > Hakijalle > Erikoisammattitutkinnot > Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto

Henkilöstöhallinnon osaamisala

Haluatko lisätä valmiuksiasi vaativiin HR-tehtäviin?

Koulutuksessa vahvistat HR-osaamistasi ja saat varmuutta toimia vaativissa henkilöstöhallinnon asiantuntija- tai esimiestehtävissä. Laajennat ymmärrystäsi henkilöstöjohtamisesta ja sen merkityksestä liiketoiminnalle. Saat välineet työyhteisösi henkilöstöjohtamisen kehittämiseen ja loistavan mahdollisuuden ammatilliseen verkostoitumiseen.

Kenelle?

Koulutus sopii erityisesti henkilöstöhallinnon asiantuntijoille ja esimiehille, jotka toimivat erilaisissa henkilöstön osaamisen kehittämiseen, työhyvinvointiin tai palvelusuhdeasioiden hoitamiseen liittyvissä tehtävissä.

Koulutuksen toteutus

Suoritat koulutuksen oppisopimuskoulutuksena, joka on opiskelijalle maksutonta. Opiskelu sujuu joustavasti työn ohessa. Koulutus toteutetaan monimuoto-opiskeluna, joka sisältää lähi- ja etäopiskelua sekä työelämässä tapahtuvaa oppimista.

Koulutus sisältää opetusta pienryhmässä, asiantuntijaluentoja, työelämäpuheenvuoroja, oppimistehtäviä ja verkkotyöskentelyä. Koulutus kestää noin 1,5 vuotta.

Koulutus toteutetaan yhteistyössä Henkilöstöjohdon ryhmän – Henry ry:n Pohjois-Karjalan alueverkoston kanssa.

Saat yksilöllistä ja ryhmäkohtaista ohjausta opintoihisi ja tukea ammatilliseen kehittymiseesi. Koulutukseen osallistut sinulle laaditun henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaisesti, jossa huomioidaan aikaisempi osaamisesi. Mikäli sinulla on jo tutkinnossa vaadittu ammattitaito, sinut ohjataan suoraan osaamisen näyttöihin.

Tutkinnon suorittaminen

Tutkinto suoritetaan osoittamalla osaaminen näytöissä aidoissa henkilöstöhallinnon työtehtävissä. Tutkinnon suorittamista varten sinulla tulee olla työpaikka. Osaamisen arviointiin osallistuvat opettaja sekä työelämän edustaja.

Tutkinnon suorittamisessa noudetaan liiketoiminnan erikoisammattitutkinnon perusteita.

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto, henkilöstöhallinnon osaamisala (180 osp) muodostuu yhdestä pakollisesta tutkinnon osasta sekä kahdesta valinnaisesta tutkinnon osasta.  Myös yksittäisen tutkinnon osan tai osien suorittaminen on mahdollista tarpeidesi mukaan.

  • Vastuualueen liiketoiminnan suunnittelu ja toteuttaminen, 60 osp

Valinnaiset tutkinnon osat 1:

  • Henkilöstötyö, 60 osp
  • Henkilöstön osaamisen kehittäminen, 60 osp

Valinnaiset tutkinnon osat 2:

  • Henkilöstötyö, 60 osp
  • Henkilöstön osaamisen kehittäminen, 60 osp
  • Kehittämisprojektin suunnittelu ja toteuttaminen, 60 osp
  • Toiminnan ohjaus ja mittaaminen, 60 osp
  • Työsuojelun ja työhyvinvoinnin kehttäminen, 60 osp
  • Hankintojen suunnittelu ja toteutus, 60 osp

Hakeminen

Haussa olevat ammatti- ja erikoisammattitutkinnot

Valintaperusteet

Oppisopimus

Kaikki tutkintoon johtava koulutus on mahdollista suorittaa oppisopimuksella!

Kysyttävää hakemisesta?

Ota yhteyttä hakuneuvontaan: hakuneuvonta@riveria.fi ja 013 244 3000.


Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoja koulutuksesta? Kirjoita mahdollisimman tarkasti mitä lisätietoja haluat ja täytä yhteystietosi, niin asiakaspalvelijamme ottaa sinuun yhteyttä. Voit myös soittaa p. 013 244 3000 (arkisin klo 9-14).

Jos haluat hakea koulutukseen, mutta et vielä tiedä mihin, sinun kannattaa täyttää eri lomake > täällä. Are you international? > Read more.
  • Lähettämiäsi tietoja käytetään vain koulutuspalvelujen tarjoamiseen. Emme luovuta yhteystietoja kolmansille osapuolille, emmekä käytä tietojasi suoramarkkinointiin. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä Riveriassa.