In English Russian Yhteystiedot Hanketoiminta Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto, kaupan ala

Jaa
Etusivu > Hakijalle > Erikoisammattitutkinnot > Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto, kaupan ala

Haluatko lisätä valmiuksiasi vaativiin kaupan alan tehtäviin?

Koulutuksessa kehität osaamistasi  esimiehenä myynnin johtamisessa, valikoiman kehittämisessä, projektimaisessa työskentelyssä sekä kaupan alalla tarvittavassa työlainsäädännössä. Koulutuksen aikana suunnittelet ja johdat työryhmäsi työskentelyä, vastuualueesi liiketoimintaa ja toimintaprosesseja, arvioit ja kehität työtäsi ja työyhteisöäsi sekä verkostoidut muiden alan ammattilaisten kanssa

Kenelle

Koulutus sopii sinulle, joka omaat kokemusta esimiestyöstä ja toimit kaupan alalla esimiestehtävissä esimerkiksi myymäläpäällikkönä tai osastovastaavana.

Koulutuksen toteutus ja sisältö

Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena, joka on opiskelijalle maksutonta. Opiskelu sujuu joustavasti työn ohessa. Koulutus kestää noin 1,5 vuotta.

Koulutus toteutetaan monimuoto-opiskeluna, joka sisältää lähi- ja etäopiskelua sekä työelämässä tapahtuvaa oppimista. Lähiopetusta on arkipäivisin 1-2 kertaa kuukaudessa ja se toteutetaan Riveriassa Joensuussa.

Koulutus sisältää asiantuntijaluentoja, opetusta pienryhmissä, orientoivia oppimistehtäviä ja työskentelyä verkko-oppimisympäristössä. Saat myös yksilöllistä ja ryhmäkohtaista ohjausta tutkintoon. Koulutukseen osallistut sinulle laaditun henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaisesti, jossa huomioidaan aikaisempi osaamisesi.

Tutkinnon suorittaminen

Tutkinto suoritetaan osoittamalla osaaminen näytöissä omassa työssä kaupan esimiehen työtehtävissä. Tutkinnon suorittamista varten sinulla tulee olla työpaikka.

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto, kaupan osaamisala (180 osp) muodostuu yhdestä pakollisesta tutkinnon osasta sekä kahdesta valinnaisesta tutkinnon osasta.  Myös yksittäisen tutkinnon osan tai osien suorittaminen on mahdollista tarpeidesi mukaan.

Vastuualueen liiketoiminnan suunnittelu ja toteuttaminen (60 osp)

Ryhmän esimiehenä toimiminen (60 osp)
Tuoteryhmän asiantuntijana toimiminen (60 osp)
Yksikön myyntityö ja valikoiman kehittäminen (60 osp)
Kehittämisprojektin suunnittelu ja toteuttaminen (60 osp)
Tutkinnon osa toisesta ammatti- tai erikoisammattitutkinnosta

Tutkinnon perusteet

Tutkinnon esite

Tutustu myös kaupan alalle suunnattuun lähiesimiestyön ammattitutkintoon

Hakeminen

Haussa olevat ammatti- ja erikoisammattitutkinnot

Valintaperusteet

Oppisopimus

Kaikki tutkintoon johtava koulutus on mahdollista suorittaa oppisopimuksella!

Kysyttävää hakemisesta?

Ota yhteyttä hakuneuvontaan: hakuneuvonta@riveria.fi ja 013 244 3000.


Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoja koulutuksesta? Kirjoita mahdollisimman tarkasti mitä lisätietoja haluat ja täytä yhteystietosi, niin asiakaspalvelijamme ottaa sinuun yhteyttä. Voit myös soittaa p. 013 244 3000 (arkisin klo 9-14).

Jos haluat hakea koulutukseen, mutta et vielä tiedä mihin, sinun kannattaa täyttää eri lomake > täällä. Are you international? > Read more.
  • Lähettämiäsi tietoja käytetään vain koulutuspalvelujen tarjoamiseen. Emme luovuta yhteystietoja kolmansille osapuolille, emmekä käytä tietojasi suoramarkkinointiin. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä Riveriassa.