In English Russian Yhteystiedot Hanketoiminta Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Uusia näkemyksiä ja varmuutta johtamiseen

Jaa
Etusivu > Hakijalle > Erikoisammattitutkinnot > Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Johtamisen ja yritysjohtamisen osaamisala

Haasta itsesi, johda paremmin!

Haluatko entistä tavoitteellisemmaksi ja menestyneemmäksi esimieheksi ja johtajaksi? Osaava johtaminen näkyy koko organisaation arjessa ja tuloksellisuudessa. Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto vahvistaa nykyisiä johtamiskäytäntöjä ja synnyttää muutosta johtamiskulttuurissa.

Koulutukseen on jatkuva haku. Tutustu esitteeseen tästä!

Osallistu etäinfoihin!

Oletko kiinnostunut kehittämään esimies- ja johtamistaitojasi? Tule kuuntelemaan lisää etäinfoihimme. Kerromme Riverian esimiestyön ja johtamisen koulutuksista sekä vastaamme kysymyksiin, joita opinnoista pohdit.

Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua – Teams-linjat ovat auki seuraavasti:

Tilaisuuden kesto on 45 minuuttia.

Kenelle?

Koulutus sopii erityisesti sinulle, jos omaat kokemusta johtamistyöstä. Toimit johto- tai esimiestehtävissä, jossa sinulla on johdettavana oma vastuualue ja haluat syventää johtamisosaamistasi. Koulutus soveltuu myös yrittäjille, jotka johtavat ja kehittävät yrityksensä toimintaa.

Koulutuksen toteutus ja sisätlö

Suoritat koulutuksen oppisopimuskoulutuksena. Koulutus toteutetaan monimuoto-opiskeluna, joka sisältää sekä lähi- ja etäopiskelua sekä työelämässä tapahtuvaa oppimista. Lähiopetusta on arkipäivisin noin kerran kuukaudessa ja se toteutetaan Riveriassa Joensuussa. Koulutus kestää keskimäärin 1,5 vuotta.

Koulutus sisältää asiantuntijaluentoja, opetusta pienryhmissä, orientoivia oppimistehtäviä ja työskentelyä verkko-oppimisympäristössä. Saat myös yksilöllistä ja ryhmäkohtaista ohjausta tutkintoon. Koulutukseen osallistut sinulle laaditun henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaisesti, jossa huomioidaan aikaisempi osaamisesi. Mikäli sinulla on jo tutkinnossa vaadittu ammattitaito, sinut ohjataan suoraan osaamisen näyttöihin.

Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena.

Tutkinnon suorittaminen

Tutkinnon suorittamisessa noudetaan johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon perusteita. Osoitat osaamisesi näyttöinä aidoissa johtamistehtävissä. Osaamisen arviointiin osallistuvat opettaja sekä työelämän edustaja.

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto, johtamisen ja yritysjohtamisen osaamisala (180 osp) muodostuu yhdestä pakollisesta tutkinnon osasta sekä kahdesta valinnaisesta tutkinnon osasta.  Myös yksittäisen tutkinnon osan tai osien suorittaminen on mahdollista tarpeidesi mukaan.

  • Johtajana toimiminen, 80 osp
  • Strategiatyön johtaminen, 50 osp
  • Projektin johtaminen, 50 osp
  • Työyhteisön kehittämisen johtaminen, 50 osp
  • Henkilöstön ja osaamisen johtaminen, 50 osp
  • Asiakkuuksien johtaminen, 50 osp
  • Talouden johtaminen, 50 osp
  • Tuotanto- tai palveluprosessien johtaminen, 50 osp
  • Tutkinnon osa tai osia toisesta ammatti- tai erikoisammattitutkinnosta, 50 osp

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon perusteet

Tutustu myös lähiesimiestyön ammattitutkintoon!

Hakeminen

Haussa olevat ammatti- ja erikoisammattitutkinnot

Valintaperusteet

Oppisopimus

Kaikki tutkintoon johtava koulutus on mahdollista suorittaa oppisopimuksella!

Kysyttävää hakemisesta?

Ota yhteyttä hakuneuvontaan: hakuneuvonta@riveria.fi ja 013 244 3000.


Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoja koulutuksesta? Kirjoita mahdollisimman tarkasti mitä lisätietoja haluat ja täytä yhteystietosi, niin asiakaspalvelijamme ottaa sinuun yhteyttä. Voit myös soittaa p. 013 244 3000 (arkisin klo 9-14).

Jos haluat hakea koulutukseen, mutta et vielä tiedä mihin, sinun kannattaa täyttää eri lomake > täällä. Are you international? > Read more.
  • Lähettämiäsi tietoja käytetään vain koulutuspalvelujen tarjoamiseen. Emme luovuta yhteystietoja kolmansille osapuolille, emmekä käytä tietojasi suoramarkkinointiin. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä Riveriassa.