In English Russian Yhteystiedot Hanketoiminta Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Karoliina Kolehmainen
Hitsauskoordinoija

Tuotantotekniikan erikoisammattitutkinto

Jaa
Etusivu > Hakijalle > Erikoisammattitutkinnot > Hitsauskoordinoija

Tuotantotekniikan huippuammattilaiseksi

Ammattitaitoisena hitsauskoordinoijana voit toimia hitsauksen laadunvalvonnan tehtävissä ja tuotannossa hitsauksen kehitystehtävissä, kuten hitsauksen esimiestehtävissä tai laadun tarkastajana. Sinulla on hyvä tuntemus hitsaustekniikasta ja pätevyystodistuksia kattavasti hitsausprosesseilla puikko, MIG/MAG ja TIG.

Kenelle?

Koulutus soveltuu sinulle, jos sinulla on alan ammatillinen peruskoulutus tai hitsaajan ammattitutkinto ja työkokemusta noin 5 vuotta. Aiemmissa tutkinnoissa suoritetut tutkinnon osat hyväksytään soveltuvin osin.

Työ vaatiin itsenäistä ja vastuullista työskentelyä sekä tarkkuutta ja huolellisuutta.

Koulutuksen sisältö ja toteutus

Koulutus toteutetaan työn ohessa oppisopimuskoulutuksena, jossa on lähiopintoja ja etäopiskelua.

Tuotantotekniikan erikoisammattitutkinto, hitsauskoordinoija (180 osp) muodostuu kahdesta pakollisesta tutkinnon osasta ja valinnaisista tutkinnon osista.

  • Hitsaukset, 60 osp
  • Hitsauksen koordinointi ja laadunvarmistus, 90 osp

Määritelty tutkinnon osa Tuotantotekniikan ammattitutkinnosta (3o osp)

Tutkintoon voi sisällyttää yhden seuraavista tuotantotekniikan ammattitutkinnon tutkinnon osista : Teollisuuden hankintatoimi, Tuotantoteknisen projektin ja sen riskien hallinta, Työturvallisuuden, työhyvinvoinnin ja työympäristön suojelun kehittäminen tuotantoteollisuudessa ja Robotiikan hyödyntäminen tuotannossa.

Tutkinnon osa toisesta erikoisammattitutkinnosta (30 osp)

Tutkintoon voi sisällyttää tutkinnon osan tai osia toisesta erikoisammattitutkinnosta vähintään 30 osaamispisteen laajuisesti.

Korkeakouluopintoja (5-30 osp)
Tutkinnon osa sisältää ammatillista osaamista tukevia korkeakouluopintoja.

Tutustu tutkinnon perusteisiin

Tutkinnon suorittaminen

Osoitat osaamisesi näyttöinä aidoissa työelämän tilanteissa. Huomioimme henkilökohtaisessa osaamisen kehittämissuunnitelmassasi nykyisen osaamisesi. Opiskelet vain niitä asioita, joita tarvitset tutkinnon suorittamiseen ja joista on sinulle eniten hyötyä. Myös yksittäisten tutkinnon osien suorittaminen on mahdollista tarpeidesi mukaan.

Hakeminen

Haussa olevat ammatti- ja erikoisammattitutkinnot

Valintaperusteet

Oppisopimus

Kaikki tutkintoon johtava koulutus on mahdollista suorittaa oppisopimuksella!

Kysyttävää hakemisesta?

Ota yhteyttä hakuneuvontaan: hakuneuvonta@riveria.fi ja 013 244 3000.


Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoja koulutuksesta? Kirjoita mahdollisimman tarkasti mitä lisätietoja haluat ja täytä yhteystietosi, niin asiakaspalvelijamme ottaa sinuun yhteyttä. Voit myös soittaa p. 013 244 3000 (arkisin klo 9-14).

Jos haluat hakea koulutukseen, mutta et vielä tiedä mihin, sinun kannattaa täyttää eri lomake > täällä. Are you international? > Read more.
  • Lähettämiäsi tietoja käytetään vain koulutuspalvelujen tarjoamiseen. Emme luovuta yhteystietoja kolmansille osapuolille, emmekä käytä tietojasi suoramarkkinointiin. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä Riveriassa.