In English Russian Yhteystiedot Hanketoiminta Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Elintarvikealan erikoisammattitutkinto

Jaa
Etusivu > Hakijalle > Erikoisammattitutkinnot > Elintarvikealan erikoisammattitutkinto

Elintarvikealan huippuosaajaksi

Elintarvikealan erikoisammattitutkinnon suorittaneena voit työskennellä elintarvikealalla tuotanto-, esimies-, asiantuntija- ja tuotekehitystehtävissä.  Osaat kehittää ja ohjata vastuualueesi prosessia yrityksen toimintaohjeiden, laatuvaatimusten sekä tavoitteiden mukaan. Osaat toimia elintarvikealan vaihtelevissa ja haasteellisissa työtehtävissä yrityksen prosessien mukaisesti – menetelmät hyvin halliten. Voit toimia myös alan itsenäisenä yrittäjänä.

Kenelle?

Elintarvikealalle työskenteleville, jotka haluavat vahvistaa ja monipuolistaa osaamistaan tai jotka haluavat hankkia osaamisestaan virallisen tutkinnon.

Koulutuksen toteutus ja sisältö

Monimuoto-opiskelu (lähi- ja etäopiskelu sekä työelämässä oppiminen) mahdollistaa tutkinnon suorittamisen työn ohessa. Koulutus kestää n. 1,5 vuotta. Voit suorittaa koulutuksen myös oppisopimuskoulutuksena.

Elintarvikealan erikoisammattitutkinto (180 osp) muodostuu yhdestä pakollisesta tutkinnon osasta ja kahdesta valinnaisesta tutkinnon osasta.

Toiminnan ohjaaminen elintarvikeyrityksessä, 80 osp

Tehdaspalvelu elintarvikeyrityksessä, 50 osp
Tuotekehitys elintarvikeyrityksessä, 50 osp
Esimiestyö elintarvikeyrityksessä, 50 osp
Tuotannon suunnittelu, 50 osp
Tutkinnon osa ammattitutkinnosta tai toisesta erikoisammattitutkinnosta, 50 osp

Tutkinnon suorittaminen

Osoitat osaamisesi näyttöinä aidoissa työelämän tilanteissa. Huomioimme henkilökohtaisessa osaamisen kehittämissuunnitelmassasi nykyisen osaamisesi. Opiskelet vain niitä asioita, joita tarvitset tutkinnon suorittamiseen ja joista on sinulle eniten hyötyä. Myös yksittäisten tutkinnon osien suorittaminen on mahdollista tarpeidesi mukaan.

Tutustu tutkinnon perusteisiin

Hakeminen

Haussa olevat ammatti- ja erikoisammattitutkinnot

Valintaperusteet

Oppisopimus

Kaikki tutkintoon johtava koulutus on mahdollista suorittaa oppisopimuksella!

Kysyttävää hakemisesta?

Ota yhteyttä hakuneuvontaan: hakuneuvonta@riveria.fi ja 013 244 3000.


Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoja koulutuksesta? Kirjoita mahdollisimman tarkasti mitä lisätietoja haluat ja täytä yhteystietosi, niin asiakaspalvelijamme ottaa sinuun yhteyttä. Voit myös soittaa p. 013 244 3000 (arkisin klo 9-14).

Jos haluat hakea koulutukseen, mutta et vielä tiedä mihin, sinun kannattaa täyttää eri lomake > täällä. Are you international? > Read more.
  • Lähettämiäsi tietoja käytetään vain koulutuspalvelujen tarjoamiseen. Emme luovuta yhteystietoja kolmansille osapuolille, emmekä käytä tietojasi suoramarkkinointiin. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä Riveriassa.