In English Russian Yhteystiedot Hanketoiminta Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Yrittäjän ammattitutkinto

Yrittäjän ammattitutkinto auttaa sinua hiomaan yrityksesi liiketoimintasuunnitelmaa ja löytämään uusia keinoja liiketoimintasi kehittämiseen.

Joensuu
Jaa
Etusivu > Hakijalle > Ammattitutkinnot > Yrittäjän ammattitutkinto

Paranna yrittäjävalmiuksiasi

HAUSSA NYT!

Suunnitteletko yrittäjäksi ryhtymistä vai toimitko jo yrittäjänä? Yrittäjän ammattitutkinto auttaa sinua hiomaan oman yrityksesi liiketoimintasuunnitelmaa ja löytämään uusia keinoja ja työkaluja yrityksesi liiketoiminnan kehittämiseen. Koulutus soveltuu myös verkostomarkkinointia harkitsevalle

Kenelle?

Yrittäjän ammattitutkinto on tarkoitettu sinulle, joka toimit yrittäjänä tai suunnittelet aloittavasi yritystoimintaa. Tutkinto soveltuu sinulle myös, jos olet sivutoiminen yrittäjä, maatalousyrittäjä tai franchisingyrittäjä.

Koulutuksen sisältö ja toteutus

Yritystoiminnan suunnittelun ja käynnistämisen osaamisala on tarkoitettu sinulle, jos harkitset yritystoimintaa. Yritystoiminnan kehittämisen osaamisala on tarkoitettu sinulle, joka jo toimit yrittäjänä.

Pakolliset tutkinnon osat

 • Yritystoiminnan suunnittelu
 • Yritystoiminnan käynnistäminen
 • Franchisingyrittäminen

 

Osaamisalassa voit kehittää jo olevaa liiketoimintaa, päivittää liiketoimintasuunnitelman ja saada uutta virtaa yrittäjyyteen.

Pakollinen tutkinnon osa

 • Yritystoiminnan analysointi ja kehittäminen

Yritystoiminnan suunnittelun ja käynnistämisen osaamisalalla valitaan yksi ja Yritystoiminnan kehittämisen osaamisalalalla kaksi seuraavista:

 • Tuotteistaminen
 • Taloushallinto
 • Myynti ja markkinointi
 • Henkilöstöhallinto
 • Sähköinen liiketoiminta
 • Ulkomaankauppa
 • Tuotannon hallinta
 • Franchisingyrittäminen

Osoitat osaamisesi näyttöinä aidoissa työelämän tilanteissa. Huomioimme henkilökohtaisessa opiskelusuunnitelmassasi nykyisen osaamisesi. Opiskelet vain niitä asioita, joita tarvitset tutkinnon suorittamiseen ja joista on sinulle eniten hyötyä. Myös yksittäisten tutkinnon osien suorittaminen on mahdollista tarpeidesi mukaan.

Monimuoto-opiskelu (lähi- ja etäopiskelu, työpaikalla tapahtuva oppiminen) mahdollistaa tutkinnon suorittamisen työn ohessa. Koulutus kestää noin vuoden. Voit suorittaa koulutuksen oppisopimuskoulutuksena, yrittäjän oppisopimuskoulutuksena tai koulutussopimuksella.

HUOM!

Voit halutessasi suorittaa koko tutkinnon tai tutkinnon osia yrittäjämäisessä ympäristössä erilaisina kehittämistehtävinä ja projekteina, jolloin sinun ei tarvitse ryhtyä yrittäjäksi.

Yrittäjän ammattitutkinnon perusteet

Hakeminen

Haussa olevat ammatti- ja erikoisammattitutkinnot

Valintaperusteet

Oppisopimus

Kaikki tutkintoon johtava koulutus on mahdollista suorittaa oppisopimuksella!

Kysyttävää hakemisesta?

Ota yhteyttä hakuneuvontaan: hakuneuvonta@riveria.fi ja 013 244 3000.

 


 

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoja koulutuksesta? Kirjoita mahdollisimman tarkasti mitä lisätietoja haluat ja täytä yhteystietosi, niin asiakaspalvelijamme ottaa sinuun yhteyttä. Voit myös soittaa p. 013 244 3000 (arkisin klo 9-14).

Jos haluat hakea koulutukseen, mutta et vielä tiedä mihin, sinun kannattaa täyttää eri lomake > täällä. Are you international? > Read more.
 • Lähettämiäsi tietoja käytetään vain koulutuspalvelujen tarjoamiseen. Emme luovuta yhteystietoja kolmansille osapuolille, emmekä käytä tietojasi suoramarkkinointiin. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä Riveriassa.

Katso myös