In English Russian Yhteystiedot Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Talonrakennusalan ammattitutkinto

Syvennä rakennusalan osaamistasi.

Joensuu
Jaa
Etusivu > Hakijalle > Ammattitutkinnot > Talonrakennusalan ammattitutkinto

Muurariksi tai kirvesmieheksi

Talonrakennusalan ammattitutkinnossa perehdyt monipuolisesti rakentamisen eri osa-alueisiin kuten rakennusalan yritysten toimintaperiaatteisiin, talonrakennustoiminnassa käytettävien koneiden ja laitteiden perustoimintoihin, yleisimpiin rakennusmateriaaleihin, niiden ominaisuuksiin ja käyttötarkoituksiin sekä alan kustannusrakenteen ja kustannuksien pääpiirteisiin. Voit suuntautua joko muurariksi tai kirvesmieheksi.

Kenelle?

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka työskentelet jo rakennusalan tehtävissä. Sinulla on rakennusalan perustutkinto tai vastaavat tiedot ja taidot.

Koulutuksen sisältö ja toteutus

Monimuoto-opiskelu (lähi- ja etäopiskelu, työelämässä oppiminen) mahdollistaa tutkinnon suorittamisen työn ohessa. Koulutus kestää noin vuoden. Voit suorittaa koulutuksen myös oppisopimuskoulutuksena.

Talorakennusalan ammattitutkinto muodostuu yhdestä pakollisesta tutkinnon osasta ja kolmesta valinnaisesta tutkinnon osasta.

Talouden, työn ja työympäristön hallinta

Betonirakenteet
Puurakenteet
Muuratut rakenteet
Metallirakenteet
Korjausrakentaminen ja eristykset
Tekniset työt
Muut osat

Osaamisen näyttäminen

Osoitat osaamisesi näyttöinä aidoissa työelämän tilanteissa. Huomioimme henkilökohtaisessa osaamisen kehittämissuunnitelmassasi nykyisen osaamisesi. Opiskelet vain niitä asioita, joita tarvitset tutkinnon suorittamiseen ja joista on sinulle eniten hyötyä. Myös yksittäisten tutkinnon osien suorittaminen on mahdollista tarpeidesi mukaan.

Tutustu tutkinnon perusteisiin

Hakeminen

Haussa olevat ammatti- ja erikoisammattitutkinnot

Valintaperusteet

Oppisopimus

Kaikki tutkintoon johtava koulutus on mahdollista suorittaa oppisopimuksella!

Kysyttävää hakemisesta?

Ota yhteyttä hakuneuvontaan: hakuneuvonta@riveria.fi ja 013 244 3000.


Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoja koulutuksesta? Kirjoita mahdollisimman tarkasti mitä lisätietoja haluat ja täytä yhteystietosi, niin asiakaspalvelijamme ottaa sinuun yhteyttä. Voit myös soittaa p. 013 244 3000 (arkisin klo 9-14).

Jos haluat hakea koulutukseen, mutta et vielä tiedä mihin, sinun kannattaa täyttää eri lomake > täällä. Are you international? > Read more.
  • Lähettämiäsi tietoja käytetään vain koulutuspalvelujen tarjoamiseen. Emme luovuta yhteystietoja kolmansille osapuolille, emmekä käytä tietojasi suoramarkkinointiin. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä Riveriassa.