In English Russian Yhteystiedot Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Suurtalouskokki

Ruokapalvelujen ammattitutkinto

Suurtalouskokki

Ruokapalvelujen ammattitutkinto

Jaa
Etusivu > Hakijalle > Ammattitutkinnot > Suurtalouskokki

Ruokapalvelujen ammattitutkinto, suurtalouskokki

Kouluttaudu suurtalouskokiksi

Suurtalouskokkina osallistut ruoanvalmistusprosessiin suurissa keittöissä kuten esimerkiksi henkilöstöravintoloissa, sairaaloissa, palvelukeskuksissa ja keskuskeittiöissä. Keittiön kiireinen työtahti edellyttää sinulta ripeyttä ja organisointikykyä. Työssäsi tarvitset myös joustavuutta ja yhteistyökykyä.

Kenelle?

Suurtalouskokin osaamisala on tarkoitettu sinulle, joka työskentelet ammattikeittiön toiminta-ajatuksella toimivassa ravitsemisalan yrityksessä tai organisaatiossa kokin työtehtävissä itsenäisesti ja työyhteisön jäsenenä

Mihin työllistyn?

Työpaikkasi voi olla henkilöstöravintolassa, päiväkodissa, oppilaitoksessa tai erilaisissa ateriapalveluissa.

Koulutuksen sisältö ja toteutus

Tutkinto (150 osp)  muodostuu yhdestä pakollisesta (60 osp)  ja kahdesta tai kolmesta (90 osp) valinnaisesta tutkinnon osasta:

Ruoanvalmistus suurtaloudessa, 60 osp

Erityisruokavalioaterioiden valmistaminen, 50 osp
Kasvisruokien valmistaminen, 40 osp
Ruoanvalmistus eri tuotantomenetelmillä, 30 osp

Ruokapalvelujen ammattitutkinnon toinen osaamisala on ravintolakokki.

Koulutus toteutetaan monimuoto-opiskeluja (lähi- ja etäopetus, työelämässä oppiminen), joten voit suorittaa koulutuksen myös työn ohessa. Koulutus kestää noin 1,5 vuotta.  Voit suorittaa koulutuksen myös oppisopimuskoulutuksena.

Osoitat osaamisesi näyttöinä aidoissa työelämän tilanteissa. Huomioimme henkilökohtaisessa osaamisen kehittämissuunnitelmassasi nykyisen osaamisesi. Opiskelet vain niitä asioita, joita tarvitset tutkinnon suorittamiseen ja joista on sinulle eniten hyötyä. Myös yksittäisten tutkinnon osien suorittaminen on mahdollista tarpeidesi mukaan.

Tutkinnon perusteet

Hakeminen

Haussa olevat ammatti- ja erikoisammattitutkinnot

Valintaperusteet

Oppisopimus

Kaikki tutkintoon johtava koulutus on mahdollista suorittaa oppisopimuksella!

Kysyttävää hakemisesta?

Ota yhteyttä hakuneuvontaan: hakuneuvonta@riveria.fi ja 013 244 3000.


Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoja koulutuksesta? Kirjoita mahdollisimman tarkasti mitä lisätietoja haluat ja täytä yhteystietosi, niin asiakaspalvelijamme ottaa sinuun yhteyttä. Voit myös soittaa p. 013 244 3000 (arkisin klo 9-14).

Jos haluat hakea koulutukseen, mutta et vielä tiedä mihin, sinun kannattaa täyttää eri lomake > täällä. Are you international? > Read more.
  • Lähettämiäsi tietoja käytetään vain koulutuspalvelujen tarjoamiseen. Emme luovuta yhteystietoja kolmansille osapuolille, emmekä käytä tietojasi suoramarkkinointiin. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä Riveriassa.