In English Russian Yhteystiedot Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Maatalousalan ammattitutkinto ”AmmattilaisFarmari”

Joensuu, Nurmes, Kitee
Maatalousalan ammattitutkinto ”AmmattilaisFarmari”

Joensuu, Nurmes, Kitee
Jaa
Etusivu > Hakijalle > Ammattitutkinnot > Maatalousalan ammattitutkinto ”AmmattilaisFarmari”

Maatilan hoitamisen osaamisala – ”AmmattilaisFarmari”

Osaamista maatiloille – kokonaisuus hallintaan

”Ammattilaisfarmarin” koulutus on tarkoitettu sinulle, joka suunnittelet sukupolven- tai omistajanvaihdosta tai olet sen jo tehnyt. Sinulla on myös halu menestyä yrittäjänä.

Koulutuksen aikana perehdyt oman tai tulevan oman tilan asioihin niin, että osaat tehdä itse mm. viljelyn suunnittelun, laskemaan tuotannon kannattavuuden ja tiedät tilallasi tuotettujen tuotteiden tuotantokustannukset. Siten pääset miettimään myös vaihtoehtoisia ratkaisuja ja saat haltuusi maatilakokonaisuuden – opit tarkastelemaan tilaasi kokonaisuutena uudesta, johtamisen näkökulmasta.

Opintokokonaisuuden lopuksi pääset keskustelemaan oman tilasi asioista alan ammattilaisten kanssa.

Kenelle?

Edellytämme sinulla olevan usean vuoden aikana hankittua maatalousalan perusosaamista ja työskentelyä maatilalla. Aikaisemmin hankituista maatalousalan opinnoista on hyötyä.

Koulutuksen toteutus ja sisältö

Koulutus vahvistaa valmiuksiasi toimia maatilayrittäjänä omalla tai omistajanvaihdoksen kyseessä ollessa kohdetilalla, ja samalla saat hanskaan tilakokonaisuutesi. Opintojen aikana suoritat seuraavat opintokokonaisuudet:

  • Maatalousalan yrittäjänä toimiminen
  • Kasvien viljeleminen

Koulutukseen voidaan sisällyttää tuotantosuunnan mukaan johonkin muuhun tuotantoon liittyviä opintoja.

Opiskelet yksilöllisesti oman henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelmasi mukaisesti ja valmistut ammattiin noin puolessatoista vuodessa.

Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena, ja se on mahdollista suorittaa työn ohessa. Koulutus sisältää itsenäistä opiskelua, lähi- ja verkko-opetusta sekä maatilalla tapahtuvaa oppimista. Pääosa opinnoista toteutetaan verkko-opintoina sekä ilta- tai viikonloppuopintoina Teamsin välityksellä.

Katso tutkinnon perusteet

Opintojen kustannukset

Opiskelumaksu on 250 €. Lisäksi kustannuksia voi tulla mahdollisista useamman päivän mittaisista opintomatkoista.

Hakeminen

Haussa olevat ammatti- ja erikoisammattitutkinnot

Valintaperusteet

Oppisopimus

Kaikki tutkintoon johtava koulutus on mahdollista suorittaa oppisopimuksella!

Kysyttävää hakemisesta?

Ota yhteyttä hakuneuvontaan: hakuneuvonta@riveria.fi ja 013 244 3000.


Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoja koulutuksesta? Kirjoita mahdollisimman tarkasti mitä lisätietoja haluat ja täytä yhteystietosi, niin asiakaspalvelijamme ottaa sinuun yhteyttä. Voit myös soittaa p. 013 244 3000 (arkisin klo 9-14).

Jos haluat hakea koulutukseen, mutta et vielä tiedä mihin, sinun kannattaa täyttää eri lomake > täällä. Are you international? > Read more.
  • Lähettämiäsi tietoja käytetään vain koulutuspalvelujen tarjoamiseen. Emme luovuta yhteystietoja kolmansille osapuolille, emmekä käytä tietojasi suoramarkkinointiin. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä Riveriassa.