In English Russian Yhteystiedot Hanketoiminta Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Lähiesimiestyön ammattitutkinto varhaiskasvatusalalle

Joensuu
Jaa
Etusivu > Hakijalle > Ammattitutkinnot > Lähiesimiestyön ammattitutkinto varhaiskasvatusalalle

Lähiesimiestyön ammattitutkinto – varhaiskasvatusalalle

Koulutus on tarkoitettu varhaiskasvatusalalla työskentelevillä lähiesimiehille (päiväkodin johtajat, palveluohjaajat, varhaiskasvatuksen vastaavat sekä muut lähiesimiehet ja työryhmien vetäjät).

Koulutus sopii erityisesti sinulle, jos haluat vahvistaa kokonaiskuvaa esimiestyöstä sekä lisätä varmuutta varhaiskasvatuksen päivittäisjohtamisen tehtäviin.

Koulutus tarjoaa uusia näkökulmia esimiestyöhön ja käytännön välineitä oman johtajuuden ja työyhteisön kehittämiseen. Verkostoidut ja pääset jakamaan arjen haasteita varhaiskasvatusalan lähiesimiesten kanssa.

Koulutuksen toteutus ja sisältö

Koulutus kestää noin vuoden. Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena, joka on opiskelijalle maksutonta. Koulutuspäiviä on arkipäivisin 1–2 kertaa kuukaudessa.

Koulutus sisältää:

  • asiantuntijaluentoja ja työelämäpuheenvuoroja
  • lähiopetusta ryhmälle
  • orientoivia oppimistehtäviä
  • osallistavaa työskentelyä verkko-oppimisympäristössä

Lisäksi saat yksilöllistä ja ryhmäkohtaista ohjausta tutkintoon. Koulutukseen osallistut sinulle laaditun henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaisesti, jossa huomioidaan aikaisempi osaamisesi. osaamisesi.

Tutkinnon suorittaminen

Tutkinnon suorittamisessa noudatetaan lähiesimiestyön ammattitutkinnon perusteita. Osoitat osaamisesi näyttöinä käytännön työtehtävissä omalla työpaikalla. Osaamisen arviointiin osallistuvat opettaja sekä työelämän edustaja.

Lähiesimiestyön ammattitutkinto (150 osp) muodostuu yhdestä pakollisesta tutkinnon osasta sekä kahdesta valinnaisesta tutkinnon osasta

Lähiesimiehenä toimiminen, 70 osp

Kehittämissuunnitelma, 40 osp
Henkilöstötyö, 40 osp

Myös muut lähiesimiestyön ammattitutkinnon valinnaiset tutkinnon osat tai tutkinnon osan suorittaminen toisesta ammatti- tai erikoisammattitutkinnosta on mahdollista tarpeidesi mukaan. Voit myös suorittaa yksittäisen tutkinnon osan tai osia.

Lähiesimiestyön ammattitutkinnon perusteet

Hae koulutukseen

 

Lisätietoja

Tutkinto ja koulutus
Henna Lamminluoto / liiketoiminta-ala
henna.lamminluoto@riveria.fi
p. 040 570 4279

Thomas Nukarinen
thomas.nukarinen@riveria.fi
p. 050 475 0085

Oppisopimusasiat
Anja Sivonen
anja.sivonen@riveria.fi
p. 050 533 2077

Hakeminen

Haussa olevat ammatti- ja erikoisammattitutkinnot

Valintaperusteet

Oppisopimus

Kaikki tutkintoon johtava koulutus on mahdollista suorittaa oppisopimuksella!

Kysyttävää hakemisesta?

Ota yhteyttä hakuneuvontaan: hakuneuvonta@riveria.fi ja 013 244 3000.


Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoja koulutuksesta? Kirjoita mahdollisimman tarkasti mitä lisätietoja haluat ja täytä yhteystietosi, niin asiakaspalvelijamme ottaa sinuun yhteyttä. Voit myös soittaa p. 013 244 3000 (arkisin klo 9-14).

Jos haluat hakea koulutukseen, mutta et vielä tiedä mihin, sinun kannattaa täyttää eri lomake > täällä. Are you international? > Read more.
  • Lähettämiäsi tietoja käytetään vain koulutuspalvelujen tarjoamiseen. Emme luovuta yhteystietoja kolmansille osapuolille, emmekä käytä tietojasi suoramarkkinointiin. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä Riveriassa.