In English Russian Yhteystiedot Hanketoiminta Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Lähiesimiestyön ammattitutkinto kaupan alalle

Jaa
Etusivu > Hakijalle > Ammattitutkinnot > Lähiesimiestyön ammattitutkinto kaupan alalle

Haluatko kasvaa ja kehittyä esimiestehtävissä kaupan alalla?

Osaavana lähiesimiehenä tuot tehokkuutta ja varmuutta päivittäisjohtamisen eri tehtäviin.

Koulutuksessa kehität osaamistasi ryhmän esimiehenä, myynnin johtamisessa,  henkilöstöasiossa ja kaupan alalla tarvittavassa työlainsäädännössä. Koulutuksen aikana suunnittelet ja johdat työryhmäsi työskentelyä, perehdytät työntekijöitä, arvioit ja kehität työtäsi ja työyhteisöäsi sekä verkostoidut muiden alan ammattilaisten kanssa.

Kenelle

Koulutus sopii erityisesti sinulle, joka toimit kaupan alalla uutena esimiehenä, esimiehen varahenkilönä, osastovastaavana tai tiimin tai työryhmän vetäjänä. Haluat hankkia kokonaiskuvan esimiestyöstä sekä lisätä varmuutta toimia päivittäisjohtamisen tehtävissä.

Koulutuksen toteutus ja sisältö

Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena, joka on opiskelijalle maksutonta. Opiskelu sujuu joustavasti työn ohessa. Koulutus kestää noin vuoden.

Koulutus toteutetaan monimuoto-opiskeluna, joka sisältää lähi- ja etäopiskelua sekä työelämässä tapahtuvaa oppimista. Lähiopetusta on arkipäivisin 1-2 kertaa kuukaudessa ja se toteutetaan Riveriassa Joensuussa.

Koulutus sisältää asiantuntijaluentoja, opetusta pienryhmissä, orientoivia oppimistehtäviä ja työskentelyä verkko-oppimisympäristössä.

Tutkinnon suorittaminen

Tutkinto suoritetaan näytöissä aidoissa kaupan alan työtehtävissä. Tutkinnon suorittamista varten sinulla tulee olla työpaikka.

Lähiesimiestyön ammattitutkinto (150 osp) muodostuu yhdestä pakollisesta tutkinnon osasta sekä kahdesta valinnaisesta tutkinnon osasta.  Myös yksittäisen tutkinnon osan tai osien suorittaminen on mahdollista tarpeidesi mukaan.

Lähiesimiestyön ammattitutkinnon perusteet

Tutkinnon esite

Tutustu kaupan alalle suunnattuun liiketoiminnan erikoisammattitutkintoon

Hakeminen

Haussa olevat ammatti- ja erikoisammattitutkinnot

Valintaperusteet

Oppisopimus

Kaikki tutkintoon johtava koulutus on mahdollista suorittaa oppisopimuksella!

Kysyttävää hakemisesta?

Ota yhteyttä hakuneuvontaan: hakuneuvonta@riveria.fi ja 013 244 3000.


Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoja koulutuksesta? Kirjoita mahdollisimman tarkasti mitä lisätietoja haluat ja täytä yhteystietosi, niin asiakaspalvelijamme ottaa sinuun yhteyttä. Voit myös soittaa p. 013 244 3000 (arkisin klo 9-14).

Jos haluat hakea koulutukseen, mutta et vielä tiedä mihin, sinun kannattaa täyttää eri lomake > täällä. Are you international? > Read more.
  • Lähettämiäsi tietoja käytetään vain koulutuspalvelujen tarjoamiseen. Emme luovuta yhteystietoja kolmansille osapuolille, emmekä käytä tietojasi suoramarkkinointiin. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä Riveriassa.