In English Russian Yhteystiedot Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto, kasvatuksen osaamisala

Joensuu, Kitee
Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto, kasvatuksen osaamisala

Joensuu, Kitee
Jaa
Etusivu > Hakijalle > Ammattitutkinnot > Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto, kasvatuksen osaamisala

Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto, kasvatuksen osaamisala

Syventävää osaamista ohjauksen ammattilaisille

Koulutuksen aikana saat monipuolista osaamista erilaisten työmenetelmien käyttöön sekä työkaluja vaativissakin ympäristöissä moniammatillisessa yhteistyössä toimimiseen. Kasvatuksen osaamisalan suorittaneena voit työskennellä vaativissa ja syvällistä osaamista edellyttävissä kasvatus- ja ohjausalan tehtävissä.

Kenelle?

Koulutus on tarkoittettu sinulle, jos toimit jo kasvatusalalla ja sinulla on halu toimia uusimpien kasvatus- ja ohjausalan tavoitteiden ja säädösten mukaisesti erityisesti varhaiskasvatuksessa.

Opiskelijaksi ottamisen esteenä voivat olla Sora-lainsäädännön mukaiset terveydentilaan tai toimintakykyyn liittyvät esteet. Lue tarkemmin  terveydentilan vaikutuksista opiskelijavalintaan.

Koulutuksen sisältö ja toteutus

Monimuoto-opiskelu (lähi- ja verkko-opiskelu, työelämässä oppiminen) mahdollistaa tutkinnon suorittamisen työn ohessa. Lähiopetusta on noin 2 pv/kk ja se toteutetaan päivä- ja iltaopetuksena.

Koulutus kestää noin 1,5 vuotta. Voit suorittaa koulutuksen myös oppisopimuskoulutuksena.

Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto, ohjauksen osaamisala

Osaamisen näyttäminen

Osoitat osaamisesi näyttöinä aidoissa työelämän tilanteissa. Huomioimme henkilökohtaisessa osaamisen kehittämissuunnitelmassasi nykyisen osaamisesi. Opiskelet vain niitä asioita, joita tarvitset tutkinnon suorittamiseen ja joista on sinulle eniten hyötyä. Myös yksittäisten tutkinnon osien suorittaminen on mahdollista tarpeidesi mukaan.

Tutustu tutkinnon perusteisiin

Hakeminen

Haussa olevat ammatti- ja erikoisammattitutkinnot

Valintaperusteet

Oppisopimus

Kaikki tutkintoon johtava koulutus on mahdollista suorittaa oppisopimuksella!

Kysyttävää hakemisesta?

Ota yhteyttä hakuneuvontaan: hakuneuvonta@riveria.fi ja 013 244 3000.


Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoja koulutuksesta? Kirjoita mahdollisimman tarkasti mitä lisätietoja haluat ja täytä yhteystietosi, niin asiakaspalvelijamme ottaa sinuun yhteyttä. Voit myös soittaa p. 013 244 3000 (arkisin klo 9-14).

Jos haluat hakea koulutukseen, mutta et vielä tiedä mihin, sinun kannattaa täyttää eri lomake > täällä. Are you international? > Read more.
  • Lähettämiäsi tietoja käytetään vain koulutuspalvelujen tarjoamiseen. Emme luovuta yhteystietoja kolmansille osapuolille, emmekä käytä tietojasi suoramarkkinointiin. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä Riveriassa.