In English Russian Yhteystiedot Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Harri Laukkanen
Kalatalouden ammattitutkinto

Joensuu
Kalatalouden ammattitutkinto

Joensuu
Kalatalouden ammattitutkinto

Joensuu
Harri Laukkanen
Kalatalouden ammattitutkinto

Joensuu
Jaa
Etusivu > Hakijalle > Ammattitutkinnot > Kalatalouden ammattitutkinto

Sinustako kalastusopas?

Kalatalouden ammattitutkinto (150 osp)

Haku koulutukseen auki 7.12.2021 – 7.4.2022 > hae koulutukseen!
Koulutus alkaa 8.4.2022.

Kalastus on Suomessa ja maailmalla suosittu harrastus ja vesistöjemme kalavarat odottavat hyödyntäjäänsä. Tarvitsemme maahamme ammattitaitoisia oppaita järjestämään asiakkaille monipuolisia kalastuselämyksiä erilaisissa olosuhteissa. Kalastusoppaana tunnet toimialueesi kalakannat ja niiden elinympäristöt. Suunnittelet ja toteutat erilaisia kalastusohjelmapalveluja.

Pohjois-Karjala tarjoaa kalastusopasopinnoille hienot puitteet. Opintojen aikana käytettävissäsi on laaja asiantuntijoiden, havaintokohteiden sekä yhteistyökumppaneiden verkosto sekä maakunnassa että koko valtakunnan alueella. Sinulla on mahdollisuus ammentaa tuoreinta kalastusalan tietoa ja osaamista sekä teoriassa että käytännössä.

Kenelle
Koulutus soveltuu sinulle, jolla on jo monipuolista kokemusta kalastusharrastuksesta, mutta haluat kehittää ammattitaitoasi opastuksen, erilaisten kalastusmuotojen sekä yritystoiminnan (mm. markkinointi, tuotteistaminen) saralla.

Mihin työllistyn?
Kalastusoppaana voit toimia mm. matkailupalvelualan yrityksissä tai käynnistää omaa yritystoimintaa. Koulutus antaa myös hyviä valmiuksia ohjelmapalveluyrityksissä toimimiseen.

Koulutuksen toteutus ja sisältö
Koulutus kestää noin 1,5 vuotta ja se toteutetaan monimuoto-opiskeluna (lähi- ja etäopiskelu sekä mahdollisesti työpaikalla tapahtuva oppiminen). Lähijaksoja kuukaudessa keskimäärin 2–3 päivää painottuen pe – su päiviin. Lisäksi teamsin kautta järjestettävää iltaopetusta 1 – 2 iltana kuussa.

// kalastusoppaan toimintaympäristön tuntemus 30 osp
// kalastusopastoiminta 30 osp
// tuotesuunnittelu, markkinointi ja myynti kalataloudessa 30 osp
// yritystoiminta kalataloudessa 30 osp

// kalataloudessa toimiminen 10 osp
// kuljettaja 6 osp
// eräruokapalvelun järjestäminen 30 osp
// erityisryhmien opastaminen luonnossa 30 osp
// kansainvälisten asiakkaiden opastaminen luonnossa 30 osp
// tutkinnon osa toisesta ammatti- tai erikoisammattitutkinnosta 15-30 osp
// toisen osaamisalan pakollinen tutkinnon osa 10-30 osp

Osoitat osaamisesi näyttöinä aidoissa työelämän tilanteissa. Huomioimme henkilökohtaisessa osaamisen kehittämissuunnitelmassasi nykyisen osaamisesi. Opiskelet vain niitä asioita, joita tarvitset tutkinnon suorittamiseen ja joista on sinulle eniten hyötyä. Myös yksittäisten tutkinnon osien suorittaminen on mahdollista tarpeidesi mukaan.

Koulutuksen hinta
380 €, joka pitää sisällään mm. opintomatkakuluja

Voit suorittaa koulutuksen myös oppisopimuksella!

Hakeminen

Haussa olevat ammatti- ja erikoisammattitutkinnot

Valintaperusteet

Oppisopimus

Kaikki tutkintoon johtava koulutus on mahdollista suorittaa oppisopimuksella!

Kysyttävää hakemisesta?

Ota yhteyttä hakuneuvontaan: hakuneuvonta@riveria.fi ja 013 244 3000.


Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoja koulutuksesta? Kirjoita mahdollisimman tarkasti mitä lisätietoja haluat ja täytä yhteystietosi, niin asiakaspalvelijamme ottaa sinuun yhteyttä. Voit myös soittaa p. 013 244 3000 (arkisin klo 9-14).

Jos haluat hakea koulutukseen, mutta et vielä tiedä mihin, sinun kannattaa täyttää eri lomake > täällä. Are you international? > Read more.
  • Lähettämiäsi tietoja käytetään vain koulutuspalvelujen tarjoamiseen. Emme luovuta yhteystietoja kolmansille osapuolille, emmekä käytä tietojasi suoramarkkinointiin. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä Riveriassa.