In English Russian Yhteystiedot Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Kaivosalan ammattitutkinto

Outokumpu
Kaivosalan ammattitutkinto

Outokumpu
Jaa
Etusivu > Hakijalle > Ammattitutkinnot > Kaivosalan ammattitutkinto

Oletko rohkea ja sinulla on hyvä stressinsietokyky? Kaivosalan ammattitutkinto voisi olla sinulle sopiva ala. Koulutuksen jälkeen hallitset perustiedot geologiasta, mineralogiasta ja kalliomekaniikasta. Voit valita joko avolouhinnan tai maanalaisen kaivoksen osaamisalan.

Kenelle?

Koulutus on tarkoitettu Sinulle, mikäli sinulla on työkokemusta kaivosalan työtehtävistä tai aikaisempaa alan koulutusta. Olet vastuuntuntoinen, oma-aloitteinen, harkitseva ja rauhallinen sekä pidät työturvallisuutta erittäin tärkeänä.

Koulutuksen toteutus ja sisältö

Koulutus toteutetaan monimuoto-opiskeluna (lähi- ja etäopetus, työelämässä oppiminen), joten voit suorittaa koulutuksen myös työn ohessa. Koulutus kestää noin 1,5 vuotta. Voit suorittaa koulutuksen myös oppisopimuskoulutuksena.

Kaivosalan ammattitutkinnossa (150 osp) on kaksi osaamisalaa:

  • Avolouhinnan osaamisala
  • Maanalaisen kaivoksen osaamisala

Pakollinen tutkinnon osa on Kaivoksessa liikkuminen ja toimiminen. Valinnaiset osat valitaan joko avolouhinnan osaamisalalta tai maanalaisen kaivoksen osaamisalalta.

Tutkinnon osat

Osaamisen näyttäminen

Osoitat osaamisesi näyttöinä aidoissa työelämän tilanteissa. Huomioimme henkilökohtaisessa opiskelusuunnitelmassasi nykyisen osaamisesi. Opiskelet vain niitä asioita, joita tarvitset tutkinnon suorittamiseen ja joista on sinulle eniten hyötyä. Myös yksittäisten tutkinnon osien suorittaminen on mahdollista tarpeidesi mukaan.

Kaivosalan ammattitutkinnon perusteet

Hakeminen

Haussa olevat ammatti- ja erikoisammattitutkinnot

Valintaperusteet

Oppisopimus

Kaikki tutkintoon johtava koulutus on mahdollista suorittaa oppisopimuksella!

Kysyttävää hakemisesta?

Ota yhteyttä hakuneuvontaan: hakuneuvonta@riveria.fi ja 013 244 3000.


Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoja koulutuksesta? Kirjoita mahdollisimman tarkasti mitä lisätietoja haluat ja täytä yhteystietosi, niin asiakaspalvelijamme ottaa sinuun yhteyttä. Voit myös soittaa p. 013 244 3000 (arkisin klo 9-14).

Jos haluat hakea koulutukseen, mutta et vielä tiedä mihin, sinun kannattaa täyttää eri lomake > täällä. Are you international? > Read more.
  • Lähettämiäsi tietoja käytetään vain koulutuspalvelujen tarjoamiseen. Emme luovuta yhteystietoja kolmansille osapuolille, emmekä käytä tietojasi suoramarkkinointiin. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä Riveriassa.