In English Russian Yhteystiedot Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Isännöinnin ammattitutkinto

Jaa
Etusivu > Hakijalle > Ammattitutkinnot > Isännöinnin ammattitutkinto

Kasvata ammattitaitoasi isännöinnin työtehtävissä!

Koulutuksesta saat valmiuksia hoitaa isännöinnin toimintaympäristöön liittyviä hallinnollisia, taloudellisia ja teknisiä työtehtäviä sekä edellytykset isännöinnin ammattitutkinnon suorittamiseen. Koulutus antaa valmiuksia

  • hoitaa taloyhtiön hallintoa, taloutta sekä teknistä elinkaarta vuosikellon ja asiakkaan kanssa sovitun strategian mukaisesti
  • hallita isännöintikohteen sopimusasiat, asiakirjakäytännöt sekä viranomaisilmoitukset
  • huolehtia riskienhallinnasta, asiakaspalvelusta ja viestinnästä kehittäen omaa toimintaasi nykyaikaisia työskentelytapoja hyödyntäen.

Uusia näkemyksiä ja varmuutta isännöintitaitoihin!

Osallistu etäinfoihin!

Tule kuuntelemaan lisää etäinfoihimme. Kerromme Riverian järjestämästä isännöinnin ammattitutkinnon koulutuksesta sekä vastaamme kysymyksiin, joita opinnoista pohdit. Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua – Teams-linjat ovat auki seuraavasti:

Kenelle?

Koulutus sopii sinulle, joka toimit jo isännöinnin tai kiinteistöalan työtehtävissä tai mietit kouluttautumista isännöinnin tehtäviin. Koulutuksen alkaessa sinulla tulee olla työelämässä oppimisen paikka isännöintialalta ja mahdollisuus osallistua vuosikellon mukaisesti isännöinnin työtehtäviin.

Koulutuksen tavoite

Koulutuksen tavoitteena on suorittaa isännöinnin ammattitutkinto, jolloin saat valmiudet toimia isännöinnin tehtävissä valitulla erikoistumisalueella. Sinun on mahdollisuus suorittaa myös yksittäinen tutkinnon osa.

Koulutuksen toteutus ja sisältö

Koulutus alkaa 18.4.2023 ja kestää noin 1,5 vuotta. Koulutus toteutetaan joko oppisopimuskoulutuksena tai omaehtoisena koulutuksena. Opintojen aikana on noin kymmenen opintopäivää, joten opiskelu sujuu joustavasti työn ohessa.

Opintojen laajuus, sisältö ja kesto määräytyvät opiskelijalle tehtävän henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaan. Saat yksilöllistä ja ryhmäkohtaista ohjausta opintoihisi ja tukea ammatilliseen kehittymiseesi.

Saat opintojen ajaksi käyttöösi kattavan valikoiman Kiinteistömedian isännöintiin liittyviä tietoteoksia verkkokirjoina kuten Isännöinnin käsikirjan.

Koulutus on monimuoto-opiskelua (lähi-, etä- ja verkko-opiskelua) sekä työelämässä tapahtuvaa oppimista, jota tukee työpaikalta nimetty työ- paikkaohjaaja. Koulutus sisältää mm. asiantuntijaluentoja, vertaistukea tarjoavaa pienryhmätyöskentelyä, koulutusteemoihin liittyviä oppimistehtäviä ja työskentelyä verkko-oppimisympäristössä.

Tutkinto suoritetaan osoittamalla osaaminen näytöissä aidoissa isännöinnin työtehtävissä. Tutkinnon suorittamista varten sinulla tulee olla työelämässä oppimisen paikka. Tutkinnon suorittamisessa noudatetaan isännöinnin ammattitutkinnon tutkinnon perusteita.

Tutkinnon perusteet

> Opintojen orientaatio
> Isännöinnin vuosikellon mukainen toiminta
> Asiakaspalvelu ja viestintä
> Riskien hallinta ja sopimusasiat
> Asunto-osakeyhtiön isännöinnin tehtävät
> Hallinto ja kokouskäytännöt
> Taloushallinto ja tilinpäätös
> Tekniset palvelut isännöinnissä
> Korjausrakentamishankkeet ja niiden talous

Koulutukseen hakeminen

Hae koulutukseen 1.3.2023 mennessä. Huom! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Jos sinulla on jo työpaikka ja haluat suorittaa alan koulutuksen oppisopimuksella.

Oppisopimuksen hakulomake

Jos sinulla ei vielä ole työpaikkaa ja haluat suorittaa koulutuksen omaehtoisina opintoina.

Omaehtoisen koulutuksen hakulomake