Yhteystiedot Hanketoiminta Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Yhtymähallitus linjasi vuoden 2020 aloituspaikat

Jaa
Etusivu > Ajankohtaiset > Yhtymähallitus linjasi vuoden 2020 aloituspaikat

Yhtymähallitus päätti vuoden 2020 aloituspaikoista

Aloituspaikkoja ammatti- ja erikoisammattitutkintoihin lisätään

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä, Riverian yhtymähallitus päätti kokouksessaan 15.5.2019 vuoden 2020 aloituspaikkojen määrät ja jakautumisen eri tutkintojen välillä. Perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkintojen aloituspaikkoja on yhteensä 2957.

Ammatti- ja erikoisammattitutkintojen aloituspaikkoja on lisätty 227 edellisestä vuodesta, perustutkintojen osalta tarjonta säilyy 2019 tasolla. Aloituspaikkojen suuntaaminen on tehty yhteistyössä Pohjois-Karjan työ- ja elinkeinoelämän edustajien kanssa.

Stategiarahoitusta opetushenkilöstön osaamisen vahvistamiseen

Opetus- ja kulttuuriministeriö myönsi Riverialle 500.000 euroa strategiarahoitusta vuodelle 2019. Rahoitus käytetään ammatillisen koulutuksen reformin toimeenpanon edellyttämän opetushenkilöstön osaamisen vahvistamiseen.

Riveria-talon rakentaminen Joensuuhun käynnistyy

Yhtymähallitus päätti aloittaa Joensuun koulutusyksikön Peltolan kampuksen Riveria-talon rakentamisen kesäkuussa 2019. Rakennus valmistuu syksyllä 2020 ja sen kustannusarvio on 10,64 miljoonaa euroa.

Esisopimus yhteisestä koulukampuksesta Lieksaan

Yhtymähallitus hyväksyi Lieksan kaupungin ja Riverian välisen esisopimuksen Lieksan koulukampuksen rakentamisesta ja vuokrauksesta. Koulukampukseen sijoittuvat Riverian ammatillisen koulutuksen ja Lieksan lukion sekä yläkoulun opiskelijat vuonna 2021.

Yhtymähallituksen kokouksen pöytäkirja

Lisätietoja

Yhtymähallituksen varapuheenjohtaja Ilpo Saarelainen
p. 040 5279306 |  ipsaarela@gmail.com