In English Russian Yhteystiedot Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Yhteistyötä terveemmän arjen puolesta

Jaa
Etusivu > Ajankohtaiset > Yhteistyötä terveemmän arjen puolesta

Riverian ja Pohjois-Karjalan kansanterveyden keskuksen välille solmittiin torstaina 29.3.2018 ensimmäinen uudenmallinen kumppanuussopimus. Kumppanuuden tavoite on pitkäjänteinen yhteistyö, osaamisen kehittäminen ja kumppanuudesta syntyvä molemminpuolinen lisäarvo.

– Tulossa on esimerkiksi ikä-ihmisten liikuntakampanja ja mietinnässä on yhteisiä kehittämishankkeita, kertoo Pohjois-Karjalan kansanterveyden keskuksen vs toiminnanjohtaja Kari Hyvärinen.

Pohjois-Karjalan Kansanterveyden keskus toimii koko maakunnan alueella, joten Riverian laajaa koulutusverkostoa ja vaikkapa tiloja voi hyödyntää yhteistyössä. Suunnitelmissa on esimerkiksi tilaisuuksien järjestämistä sekä toiveena saada media-alan opiskelija työssäoppimaan yhdistykselle.

Haluamme tarjota kumppaneillemme mahdollisuuksia ja miettiä yhdessä uusia ideoita, painottaa kuntayhtymän johtaja, rehtori Esa Karvinen.

Kansanterveyden keskus tekee työtä terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi. Hankkeiden ja toiminnan pääpaino on positiivisiin elämäntapamuutoksiin kannustamisessa ja sairauksia ennaltaehkäisevässä työssä.

Yhteinen päämäärä on hyvinvoiva ihminen!

 

 Kuvassa: Kuntayhtymän johtaja, rehtori Esa Karvinen, Pohjois-Karjalan kansanterveyden keskuksen vs toiminnanjohtaja Kari Hyvärinen ja Riverian yritysasiamies Karita Nuikka.