Uusi erikoisammattitutkinto johtajille ja yrittäjille

Jaa
Etusivu > Ajankohtaiset > Uusi erikoisammattitutkinto johtajille ja yrittäjille

Johtamiseen uusi erikoisammattitutkinto

Uudessa 10.4. käynnistyvässä Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnossa on nostettu esille erityisesti talouden sekä henkilöstön johtamisen osaaminen. Tutkinnon osien lisääntynyt valinnaisuus mahdollistaa joustavat tutkintopolut johtamisosaamisen kehittämiseen työelämän tarpeiden mukaisesti. Koulutus tarjoaa uusia näkökulmia ja välineitä johtamiseen, varmuutta omaan johtajuuteen ja mahdollisuuden verkostoitua.

Tutkinto soveltuu johtajille, esimiehille ja yrittäjille, jotka johtavat yrityksensä tai vastuualueensa toimintaa ja joilla on jo kokemusta johtamistyöstä.

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon perusteet tulevat voimaan 1.1.2019. Entinen johtamisen erikoisammattitutkinto (JET)  ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto poistuvat tutkintorakenteesta.

Webinaari johtamisen tutkinnoista 21.11.

Järjestämme Webinaarin johtamisen tutkinnoista keskiviikkona 21.11.2018 klo 14.00-14.45. Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille.

Webinaarissa kerromme Johtamisen ja erikoisjohtamisen erikoisammattitutkinnosta ja Lähiesimiestyön ammattitutkinnosta ja vastaamme kysymyksiin – tule kuulolle!

Ilmoittaudu Webinaariin: henna.lamminluoto@riveria.fi

Koulutusta lähiesimiehille

Lähiesimiehen ammattitutkinto

Työskenteletkö tiiminvetäjänä, vuorovastaavana tai oletko tuore esimies? Suorittamalla Lähiesimiestyön ammattitutkinnon tuot tehokkuutta ja varmuutta päivittäisjohtamisen eri tehtäviin. Koulutus käynnistyy 24.1.2019. Hakuaika päättyy 25.11.2018.