In English Russian Yhteystiedot Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Uusi kumppanuussopimus MLL Järvi-Suomen piiri ry:n kanssa

Jaa
Etusivu > Ajankohtaiset > Uusi kumppanuussopimus MLL Järvi-Suomen piiri ry:n kanssa

MLL Järvi-Suomen piiri ry:n ja Riverian kumppanuussopimukseen kirjattiin monipuolisesti yhteistyösuunnitelmia mm. täydennyskoulutuksiin, työelämässä oppimisen mahdollisuuksiin ja opiskelijoille tarjottaviin työelämäprojekteihin sekä opiskelijainfoihin liittyen.

Riverian opiskelijoilla on myös mahdollisuus hyödyntää MLL:n tarjoamia koulutuksia esimerkiksi lastenhoito- ja vapaaehtoistoimintaan liittyen.

nainen

Kuvassa MLL Järvi-Suomen piiri ry:n toiminnanjohtaja Päivi Turkia allekirjoittamassa kumppanuussopimusta

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Järvi-Suomen piiri ry on kansalaisjärjestö, joka edistää lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia. Piirijärjestö toimii alueellisena vaikuttajana ja paikallisyhdistysten tukena Keski-Suomessa, Etelä-Savossa, Pohjois-Savossa ja Pohjois-Karjalassa. Piirin alueella toimii 113 paikallisyhdistystä, joissa on yhteensä lähes 13 000 jäsentä. Piirin tärkeimpänä tehtävänä on tukea yhdistysten toimintaa mm. järjestämällä koulutuksia, edistämällä vapaaehtoisten jaksamista ja tarjoamalla ohjausta ja neuvontaa.

MLL:n Järvi-Suomen piirissä ja yhdistyksissä toimii yhteensä lähes 2000 vapaaehtoista. Piirissä työskentelee n. 25 työntekijää ja piiri hallinnoi myös sovittelutoimintaa ja rikosuhripäivystystä alueellaan.