Sarianna Ikonen
Uskalla yrittää -finaaliin kaksi joukkuetta Riveriasta

Joona Räsänen ja Atso Jaakkola osallistuvat Uskalla yrittää-ja Taitaja2018 -finaaleihin. Kuvasta puuttuu tiimin kolmas jäsen Niko Meriläinen.

Sarianna Ikonen
Uskalla yrittää -finaaliin kaksi joukkuetta Riveriasta

Uniikki Ny:n Haroun Vanneste edustaa Riveriaa Ny Start up -sarjassa.

Sarianna Ikonen
Uskalla yrittää -finaaliin kaksi joukkuetta Riveriasta

Jaa
Etusivu > Ajankohtaiset > Uskalla yrittää -finaaliin kaksi joukkuetta Riveriasta

Riverian opiskelijat menestyivät Pohjois-Karjalan Uskalla Yrittää -semifinaalissa

Tiistaina 20.2.2018 käytiin Kauppakeskus Iso Myyssä Pohjois-Karjalan Uskalla yrittää -semifinaalit. Riveriasta oli mukana seitsemän joukkuetta, joista kaksi pääsi finaaliin. Toisen asteen NY Vuosi Yrittäjänä  -ohjelman voittajaksi nousi Riverian Ohjas Ny, Atso Jaakkola, Joona Räsänen ja Niko Meriläinen. Sama tiimi osallistuu myös Taitaja2018 -finaaliin yrittäjyyslajissa. Ny Start Up -sarjassa finaaliin pääsi Riverian Uniikki NY, Haroun Vanneste.

Riverian Daisy Craft NY, Olga Anishchenko, oli kaikista osallistujista yleisön suosikki, ja palkittiin myös parhaasta messuosastosta.

Liiketalouden opiskelijat, Ohja Ny:n, Atso ja Joona kertovat tällaiseen kilpailuun osallistumisen opettavan paljon. Pojilla on tulevaisuuden tavoitteena rakentaa menestyksekkäät urat myynnin ja markkinoinnin tehtävien parissa, ja mikä siihen olisikaan parempi, kuin osallistua kilpailuun, jossa tehtävänä on vakuuttaa muut oman tai annetun liikeidean toimivuudesta.

Uskalla Yrittää -finaali kokoaa Suomen parhaat NY Vuosi yrittäjänä ja NY Start Up -ohjelmien yritykset Helsinkiin kilpailemaan Suomen mestaruudesta ja EM-kisapaikoista.

Lue lisää

Lisätietoja

Yrittäjyyden lehtori, Marjut Helvelahti, Riveria
p. 050 4101228, marjut.helvelahti@riveria.fi.