Tarinamme kuvissa

Jaa
Etusivu > Ajankohtaiset > Tarinamme kuvissa

Valokuvauksen ja graafisen suunnittelun toisen vuoden opiskelijat Teija Tuononen ja Roosa Juvonen ottivat marraskuun lopussa kopin valokuvausprojektista Riverian uusille nettisivuille.

 

 

Tavoitteenamme oli kuvata Riveria.fi -nettisivuille tuoretta materiaalia opiskelijoiden arjesta, käsillä tekemisestä ja hyvästä asenteesta, Roosa Juvonen ja Teija Tuononen kertovat.
Kuva: Emmi Ylöstalo


– Kuvaaminen oli osa omia opintojamme media-alan perustutkinnossa eli työpaikalla tapahtuvaa oppimista. Meidän oli helppo lähestyä muita opiskelijoita, olemmehan kaikki samalla viivalla, eli opiskelemassa ja oppimassa uutta, Teija Tuononen kertoo. Koska Riverian koulutusyksiköt sijaitsevat ympäri maakuntaa, riitti kuvattavaakin aina Valtimolta Outokumpuun.
– Oli hienoa tutustua eri koulutuksiin ja tavata uusia opiskelijoita ja opettajia, Teija Tuononen
kertoo. Voin sanoa, etten tiennyt ennen paljoakaan esimerkiksi metsäalasta!
– Olen saanut rohkeutta asiakkaiden kohtaamiseen ja sosiaaliset taidot ovat kehittyneet valtavasti projektin aikana, Roosa Juvonen kehuu.
– Myös varmuus kameran käsittelyssä on mennyt harppauksen
eteenpäin, koska olemme päässeet kuvaamaan niin monessa paikassa ja ympäristössä. Aikataulu valokuvaamisessa oli melko tiukka, joten paljon jäi vielä tekemistä tulevaankin.
– Toivottavasti voimme jatkaa projektia kenttäkuvauksen lisäksi myös studiokuvauksilla, opiskelijat pohtivat.

Nettisivujen valokuvat kertovat Riverian monipuolisesta koulutuksesta, iloisista ja työhönsä keskittyneistä ihmisistä ja ennen kaikkea kiinnostavasta tekemisestä ja oppimisesta.

Kuvat kertovat riverialaisten tarinaa – ja tarinahan elää ja uudistuu koko ajan!