In English Russian Yhteystiedot Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Suomen Levyprofiili Oy ja Riveria kumppaneiksi

Jaa
Etusivu > Ajankohtaiset > Suomen Levyprofiili Oy ja Riveria kumppaneiksi

Suomen Levyprofiili Oy:n (Hanza Levyprofiili Oy) ja Riverian kumppanuussopimuksessa sovittiin keskinäisestä, pitkäjänteisestä ja tavoitteellisesta yhteistyöstä ammattitaidon ja osaamisen ylläpitämisessä ja kehittämisessä.

Kumppanuus tuo lisäarvoa kummallekin osapuolelle ja parantaa niiden kilpailukykyä.

Kumppanuuden avulla yhteistyötä syvennetään ja käynnistetään mm. yrityksen henkilöstön vierailut Riverian kone- ja tuotantotekniikan opiskelijoiden luona sekä opiskelijoiden tutustuminen Suomen Levyprofiilin tuotantoon.

Suomen Levyprofiili Oy (Hanza Levyprofiili Oy) on Joensuussa vuonna 1998 perustettu ohutlevyrakenteiden valmistaja. Yritys on investoinut rohkeasti osaamiseen ja teknologiaan perustamisesta alkaen sekä laajentanut toimitilojaan kasvun myötä. Nykyään yritys toimii vuonna 2014 valmistuneissa LEAN-ohjatuissa 8500 m2 toimitiloissa Greenpark-yrityspuistossa Joensuun Penttilässä. Liikevaihto vuonna 2020 oli n. 13 milj.€ ja yritys työllisti noin 120 huippuosaajaa.

Yritys on kasvanut maailmanluokan ohutlevytuotteiden valmistajaksi alansa johtavien kone- ja laitevalmistajien kumppanina. Nykyään avainasiakkaitamme ovat metsä-, kaivos- ja maatalouskonemarkkinoiden johtavat valmistajat kuten John Deere, Ecolog, Sandvik ja Agco.

Yhtiön avainteknologioita ovat suunnittelu, laserleikkaus, särmäys, manuaali- ja robottihitsaus, jauhe- ja märkämaalaus sekä kokoonpano. Johtamisjärjestelmämme on sertifioitu ISO 9001-2015 mukaisesti ja hitsausprosessimme on sertifioitu ISO 3834-2 mukaisesti. Tuemme henkilöstömme jatkuvaa oppimista, kehitämme osaamistamme ja pyrimme luomaan onnistumisen mahdollisuuksia nykyisille ja tuleville työntekijöillemme.