In English Russian Yhteystiedot Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Savu Media Oy Riverian kumppaniksi

Jaa
Etusivu > Ajankohtaiset > Savu Media Oy Riverian kumppaniksi

Riveria ja Savu Media Oy solmivat kumppanuussopimuksen 25.3.2021

Kumppanuussopimukseen kirjattiin laajasti yhteistyösuunnitelmia mm. täydennyskoulutuksista, työelämässä oppimisen mahdollisuuksista sekä tapahtumayhteistyöstä. Kumppanuudessa nähdään erityisen merkittävänä sen mukanaan tuoma molemminpuolinen hyöty sekä monipuoliset mahdollisuudet yhteistyöhön.

Savu Media Oy:n molemmat yrittäjät, Joonas ja Antti Gavrilov, ovat valmistuneet Riveriasta.

– Pidämme tärkeänä mahdollisuutta tarjota nykyisille Riverian media-alan opiskelijoille työelämässä oppimisen mahdollisuuksia Savu Media Oy:n projektien kautta, toteavat Antti ja Joonas.

Savu Media Oy on Joensuussa vuonna 2020 perustettu yritys, joka keskittyy video- ja Live Stream-tuotantoon. Uusien ideoiden ja lähestymistapojen audiovisuaalinen suunnittelu sekä toteutus on myös iso osa Savu Median toimintaa. Henkilökunta koostuu Riverian entisistä ja nykyisistä oppilaista video- ja radiotuotannon puolelta.

Yhteistyötä on tehty muun muassa Riverian, KAKE-hankkeen, Joensuun Kaupungin, Pelastakaa Lapset Ry:n, Karjalaisen, PUHKI-hankkeen ja Gikkerin kanssa. Laatu ja asiakkaan tyytyväisyys ovat Savu Median tärkeimpiä perusarvoja.

 

Savu Media Oy

Kuvassa vasemmalta: Savu Media Oy:n toimitusjohtaja Joonas Gavrilov, kuntayhtymän johtaja, rehtori Esa Karvinen, Savu Media Oy:n hallituksen jäsen Antti Gavrilov sekä Riverian yritysasiamies Pälvi Malinen. Kuva: Savu Media Oy:n TET-opiskelija Ronja Siltanen