In English Russian Yhteystiedot Hanketoiminta Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Sahateollisuus työllistää nyt ja tulevaisuudessa

Jaa
Etusivu > Ajankohtaiset > Sahateollisuus työllistää nyt ja tulevaisuudessa

Riveria aloittaa sahaprosessinhoitajan koulutuksen 16.8.2021 Lieksassa ja Joensuussa. Koulutustarve on lähtenyt yritysten tarpeesta osaavasta henkilöstöstä nyt ja tulevaisuudessa.

Koulutuksen aikana suoritetaan joko kokonaan tai tutkinnon osa puuteollisuuden perustutkinnosta, sahateollisuuden osaamisala.

Koulutuksen kesto on n. kaksi vuotta riippuen kunkin opiskelijan henkilökohtaisesta osaamisen kehittämissuunnitelmasta. Työssäoppiminen toteutetaan mm. koulutuksen yhteistyöyrityksissä Binderholz Nordic:illa, Lieksan Sahalla, Liperin Höyläämöllä tai Stora Ensolla.

Koulutus antaa opiskelijoille hyvät perusvalmiudet työskentelyyn sahateollisuuden eri tehtävissä ja tavoitteena on työllistyminen alan yrityksiin.

Koulutus toteutetaan TE-koulutuksena, jolloin koulutukseen haetaan TE-palvelujen kautta, mutta koulutukseen on avattu myös jatkuva haku suoraan Riveriaan. Tämä mahdollistaa myös henkilöiden, jotka eivät ole työttömiä tai työttömyysuhan alla, hakeutumaan koulutukseen. Jatkuvan haun kautta voi hakea sekä Lieksaan että Joensuuhun.

Sahateollisuuden koulutuksesta on TE-palvelujen livelähetys keskiviikkona 5.5. klo 10.30. Lähetyksessä on mukana Riverian asiantuntija ja linkki lähetykseen löytyy TE-palvelujen sivuilta.

Lisätietoja:
Riveria
koulutuspäällikkö Harri Mikkonen
p. 050 375 2963, harri.mikkonen@riveria.fi