In English Russian Yhteystiedot Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
RTK-Henkilöstöpalvelu Oy: Innolla yhteistyön syventämiseen!

Jaa
Etusivu > Ajankohtaiset > RTK-Henkilöstöpalvelu Oy: Innolla yhteistyön syventämiseen!

RTK-Henkilöstöpalvelu Oy:n ja Riverian välille solmittiin kumppanuussopimus 1.11.2018.

RTK-Henkilöstöpalvelu Oy:n aluejohtaja Anne Mykrä ja rekrytointipäällikkö Piia Sallinen olivat iloisia, että kumppanuussopimus Riverian kanssa toteutui.

Kumppanuussopimuksen tekemisen yhteydessä avautui uusia mahdollisuuksia yhteistyön syventämiseen sekä järjestelmällisempään toimintaan yhdessä Riverian kanssa.

Jatkossa tarkoitus on palvella alueen yrityksiä osaavan työvoiman saamisessa entistä paremmin yhdessä Riverian ja RTK-Henkilöstöpalvelun kanssa.

Kuvassa vasemmalta: RTK-Henkilöstöpalvelu Oy:n rekrytointipäällikkö Piia Sallinen, Riverian pedagoginen johtaja Jatta Herranen, RTK-Henkilöstöpalvelu Oy:n aluepäällikkö Anne Mykrä ja Riverian yritysasiamies Sakari Kolehmainen.

RTK-Henkilöstöpalvelu Oy on erikoistunut yritysten ja yhteisöjen henkilöstöpalveluihin sekä työntekijöiden monipuoliseen työllistämiseen.

Palveluihin sisältyy henkilöstövuokrauspalvelut, suorarekrytoinnin kokonaispalvelut, henkilöarvioinnit tukemaan onnistuneita rekrytointeja sekä räätälöidyt koulutusratkaisut yhteistyössä työllistämisalueen vahvimpien koulutusorganisaatioiden kanssa.

Toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Raumalla, Joensuussa, Mikkelissä, Kuopiossa, Varkaudessa ja Oulussa. Tavoite on yhdistää onnistuneesti työ ja siihen parhaiten sopiva työntekijä.