In English Russian Yhteystiedot Hanketoiminta Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Riveriassa on tehty keskeisiä linjauksia koronavirukseen liittyen

Jaa
Etusivu > Ajankohtaiset > Riveriassa on tehty keskeisiä linjauksia koronavirukseen liittyen

Riveriassa on tehty keskeisiä linjauksia 12.3.2020 alkaen toistaiseksi:

  1. Riverian henkilökunnalla ja opiskelijoilla on 12.3.2020 alkaen toistaiseksi oleva matkustuskielto ulkomaille koronavirustartuntojen estämiseksi.
  2. Riverian kansainväliset liikkuvuudet Suomeen ja Suomesta (opiskelijat, opettajat ja muu henkilökunta sekä yhteistyökumppanit) on keskeytetty 12.3.2020 alkaen toistaiseksi koronavirustartuntojen estämiseksi. Tällä hetkellä ulkomailla oleville opiskelijoillemme ja henkilöstöllemme on järjestelty paluumatkoja.
  3. Riverian henkilökunta ei osallistu fyysisesti talon ulkopuolella järjestettäviin ja työtehtäviin liittyviin seminaareihin 12.3.2020 alkaen toistaiseksi koronavirustartuntojen estämiseksi. Seminaareihin osallistutaan tietoverkkojen välityksellä.

Muutoinkin vältetään kaikkea ei-välttämätöntä matkustamista kotimaassa.

Riverian varautumissuunnitelmaa ja toimintaohjeita koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi päivitetään ajantasaisesti muuttuvat tilanteet huomioiden.

Muita huomioita

Riverian Taitaja-finaalijoukkue ei pääse tänä vuonna näyttämään taitojaan, koska Taitaja2020 Jyväskylä -tapahtuma toukokuussa on kokonaisuudessaan peruttu. Myös kulttuurikilpailu Sakustarsiin osallistuminen jää tänä vuonna pois.

Mahdolliset tiedustelut:

Riveria
Kuntayhtymän johtaja, rehtori Esa Karvinen
p. 050 327 8191, esa.karvinen@riveria.fi