In English Russian Yhteystiedot Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Anne Karppinen
Riverian yhtymävaltuusto kokoontui 29.11.

Jaa
Etusivu > Ajankohtaiset > Riverian yhtymävaltuusto kokoontui 29.11.

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riverian yhtymävaltuusto kokoontui Joensuussa Riverian Niskalan kampuksella.

Ennen varsinaista kokousta yhtymävaltuuston jäsenille järjestettiin seminaari, jossa käytiin läpi ajankohtaisia nostoja Riverian toiminnasta ja strategian 2022-2025 toimeenpanosta, kuntayhtymän johtaja, rehtori Esa Karvinen ja muut johtoryhmän jäsenet taustoittivat Toiminta- ja taloussuunnitelmaa 2023-2025, talousarvio 2023, joka oli yhtymävaltuuston varsinaisen kokouksen merkittävin asia.


Kuvassa pöydän ääressä oikealta kuntayhtymän johtaja, rehtori Esa Karvinen, yhtymävaltuuston puheenjohtaja Ville Toivanen ja yhtymähallituksen puheenjohtaja Sanna Rissanen

Talousarvio on laadittu tasapainoa ylläpitäväksi vuosina 2023-2025. Ennakoinnin mahdollistaa vuonna 2019 aloitetun hallinnon tehostamisohjelman toteutuminen eli yhteensä 4 miljoonan euron menosäästöjen saavuttamiseen vuoteen 2022 mennessä vuoden 2019 kustannustasosta. Ennakoinnissa on myös oletettu Suomen valtion budjettipolitiikan jatkuminen ennallaan siten, että ammatilliselle koulutukselle ei tulisi rahoitusleikkauksia.

Talousarvio on laadittu nettoperusteiseksi siten, että talousarvion sitovuustasot määritellään nettomääräisesti tulojen ja menojen erotuksena.

Yhtymävaltuustoon nähden sitoviksi toiminnallisiksi ja taloudellisiksi tulostavoitteiksi esitettiin talousarviovuonna 2023:

  • Opiskelijavuosien määrää 5 500
  • Suoritettujen tutkintojen määrää 1 849
  • Vuosikatetta yhteensä 6,1 milj. euroa
  • Investointien määrärahan nettosumma 8 milj. euroa

Yhtymävaltuusto päätti hyväksyä Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riverian toiminta- ja taloussuunnitelman 2023-2025 ja talousarvion 2023 pienillä teknisillä muutoksilla.

Tutustu koko pöytäkirjaan tästä