In English Russian Yhteystiedot Hanketoiminta Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Riverian valtuuston kokouksessa katseet tulevaisuuteen

Jaa
Etusivu > Ajankohtaiset > Riverian valtuuston kokouksessa katseet tulevaisuuteen

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riverian valtuusto kokoontui 27.11.

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riverian valtuuston kokouksessa suunnattiin katseet tulevaisuuteen. Riverian toiminta- ja taloussuunnitelmakauden vv. 2020 – 2022 keskeisenä lähtökohtana on yhtymävaltuuston vuosille 2018 – 2021 hyväksymän strategian toimeenpano.

Strategian toteuttamisen myötä halutaan varmistaa koulutuskuntayhtymän perustehtävän toteuttaminen Pohjois-Karjalan opiskelijoiden ja työelämän hyväksi.

Koulutuskuntayhtymän ulkoisten toimintatuottojen arvioidaan yltävän yli 60 miljoonan euron vuositasolle jokaisena taloussuunnitelmavuonna. Ennakoitu valtionosuusrahoituksen (VOS) osuus on lähes 90% toimintatuotoista. Toiminnan suunnittelu perustuu voitollisen tilikauden saavuttamiseen viimeistään vuonna 2022.

Toiminnallisia ja taloudellisia tavoitteita vuodelle 2020 ovat mm. tutkintotavoitteet yhteensä 2190, opiskelijavuositavoite 5500, vuosikatetavoite 4,7 milj.€ ja investointien nettomäärä 12,2, milj.€.

Riveriassa tunnistetut riskit ovat koulutusten ja tutkintojen järjestämistapojen uudistaminen ammatillisen koulutuksen reformin edellyttämillä tavoilla, koulutuskuntayhtymän tulorahoituksen kehittyminen ja sen ennakointi, talouden tasapainotuksen onnistuminen ja henkilöstön osaamisesta ja hyvinvoinnista huolehtiminen.

Suunnitelmakaudella toteutetaan vuonna 2019 konseptoitu koko henkilöstöä koskeva Riveria2025 – henkilöstön osaamisen ja työhyvinvoinnin kehittämisohjelma.

Valtuuston väki kokoontui seminaariin ennen varsinaista kokousta. Kokouksessa luovutettiin ansiomerkkejä sekä henkilöstön edustajille että luottamushenkilöille. Tiedote toimitettiin medialle heti seminaarin jälkeen. Katso lisätietoja!

Ansioristiä luovuttamassa vasemmalta yhtymähallituksen pj. Juhani Meriläinen, yhtymävaltuuston pj. Anna Hölttä, kuntayhtymän johtaja, rehtori Esa Karvinen ja vastaanottamassa lehtori Tuija Alhainen.

Lisätietoja
Valtuuston kokouksen pöytäkirja

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveria
kuntayhtymän johtaja, rehtori Esa Karvinen
p.050 327 8191, esa.karvinen(at)riveria.fi