In English Russian Yhteystiedot Hanketoiminta Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Riverialaiset etäjalkautuvat työpaikoille

Jaa
Etusivu > Ajankohtaiset > Riverialaiset etäjalkautuvat työpaikoille

Riveriassa toteutetaan teemapäiviä – viikolla 29 etäjalkaudutaan!

Riveriassa on suunnitelmallisesti toteutettu ja tullaan toteuttamaan erilaisia teemapäiviä vv. 2019-2021.  Teemat liittyvät avoimiin oviin sekä opetuksen seurantaan, kehittämistoimenpiteiden innovointiin, keskustelufoorumeiden järjestämiseen eri puolella Pohjois-Karjalaa sekä yritysten ja työpaikkojen kontaktoimiseen laajalla rintamalla.

Koronatilanne on haastanut miettimään uusia konsteja toteutuksiin. Sen sijaan, että koko Riverian henkilöstö jalkautuisi näin korona-aikana fyysisesti työpaikoille, on Riveriassa päätetty toteuttaa tällä viikolla ns. etäjalkautuminen. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että Riverian henkilöstö on puhelimitse yhteydessä eri työpaikkoihin. Kontaktoinnin aikana kysytään kuulumisia ja kerrotaan Riverian koulutus- ja palvelutuotteista sekä muista yhteistyömahdollisuuksista. Huomioitavaa on, että jalkautuminen työpaikoille koskee koko henkilöstöä, ei siis vain opetushenkilöstöä.

Puhelimet pärisevät siis kovasti tällä viikolla, kun yli 300 riverialaista etäjalkautuu työpaikoille.

Etäjalkautumista jatketaan juhannukseen saakka puhelimistse. Loput riverialaiset  jalkautuvat työpaikoille fyysisesti myöhemmin syksyllä viikolla 34, jos koronatilanne sen vain sallii.

 

Lisätietoja:

Esa Karvinen
kuntayhtymän johtaja, rehtori
p.050 327 8191, esa.karvinen@riveria.fi

Anne Karppinen
Viestintä-, markkinointi- ja myyntipäällikkö
p.050 359 8042, anne.karppinen@riveria.fi