In English Russian Yhteystiedot Hanketoiminta Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Riveria-talon avajaisia vietetään Peltolassa etäjuhlin ma 23.11.2020

Jaa
Etusivu > Ajankohtaiset > Riveria-talon avajaisia vietetään Peltolassa etäjuhlin ma 23.11.2020

Riveria-talon avajaisia vietetään Peltolassa etäjuhlin ma 23.11.2020 klo 14 alkaen. Alkuperäisistä suunnitelmista poiketen avajaiset järjestetään etäjuhlana ja paikalle saapuvat vain juhlapuhujat, erityisvieraat ja esiintyjät.

Puhujina tilaisuudessa ovat:

  • Ympäristö- ja ilmastoministeri Krista Mikkonen
  • Yhtymähallituksen puheenjohtaja, kaupunkineuvos Juhani Meriläinen
  • Kuntayhtymän rehtori, johtaja Esa Karvinen

Opiskelijoiden puheenvuoron käyttää Riverian opiskelijajärjestö Pyron puheenjohtaja Isabella Ala.

Elinkeinoelämän tervehdyksen tilaisuuteen tuo Pohjois-Karjalan kauppakamarin toimitusjohtaja Matti Vuojärvi.

Kansainvälisen puheenvuoron käyttää Mr. Ding Ying Myanmarista. Riveria-talon siunaa piispa Jari Jolkkonen

Tilaisuus striimataan nettiin ja sitä voi seurata linkistä, joka löytyy https://www.riveria.fi/

Toivotamme median edustajat tervetulleiksi myös paikan päälle, mutta koska tilaisuudessa noudatetaan erityistä huolellisuutta terveysturvallisuuteen liittyen, pyydämme ilmoittamaan tulosta ma 23.11.klo 12.00 mennessä: viestinta@riveria.fi

Lisätietoja avajaisista antaa:
Viestintä-, markkinointi ja myyntipäällikkö Anne Karppinen
p. 050 359 8042, anne.karppinen@riveria.fi

Riveria-talon teknisistä ratkaisuista

Uusi, älykäs rakennusautomaatio pitää huolta käyttäjien viihtyvyydestä. Schneider Electricin EcoStruxure-järjestelmä ohjaa kampuksella kiinteistönhallinnan toimintoja, kuten lämmitystä ja jäähdytystä.

Kampuksen tiloihin on lisäksi asennettu satoja kansainvälisen kiinteistöautomaation KNX-standardin mukaisia laitteita, joiden avulla kiinteistöjen olosuhteet pidetään optimaalisina.

Lämpötila-, hiilidioksidi- ja kosteusanturit sekä ilmamääränsäätimet reagoivat tarpeen mukaan säätämällä esimerkiksi ilmanvaihtoa

KNX-järjestelmään on kytketty myös kiinteistön DALI-valaistuksenohjausjärjestelmä (Digital Addressable Lighting Interface). Tilojen käyttäjien näkökulmasta uusi tekniikka näkyy automaattisesti syttyvänä valaistuksena, kun tiloihin tullaan sisään. Valaistuksen taso myös säätyy automaattisesti luonnonvalon mukaan, mutta toki valaistusta voi ohjata manuaalisestikin. Lisäksi valaistuksen ryhmittelyt ja ohjaukset onnistuvat yksilöllisesti, mikä lisää tilojen muuntojoustavuutta.

Riverian kiinteistönhallintajärjestelmä modernisoitiin kampusalueelle tehtyjen uudis- ja saneeraustöiden yhteydessä. Järjestelmän uudistustyöt valmistuvat vuoden 2020 loppuun mennessä.

Tekniikan päivittämisellä tavoitellaan myös energiatehokkuutta. Erilaiset olosuhdeanturit välittävät tietoa kiinteistöstä ja säätävät lämpö-, vesi- ja ilmastointilaitteita automaattisesti.

Lisätietoja Riveria-talon teknisistä ratkaisuista antaa:
Tilapalvelupäällikkö Petteri Elonen
p. 050 349 7558