In English Russian Yhteystiedot Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä
Riveria palkitsi oppisopimustoiminnassa menestyneitä opiskelijoita, työpaikkaohjaajia ja oppisopimustyöpaikkoja

Jaa
Etusivu > Ajankohtaiset > Riveria palkitsi oppisopimustoiminnassa menestyneitä opiskelijoita, työpaikkaohjaajia ja oppisopimustyöpaikkoja

Oppisopimusviikkoa vietettiin valtakunnallisesti jo viidettä kertaa.

Oppisopimusviikon tarkoituksena on tuoda esiin oppisopimusopiskelun sekä työelämässä oppimisen lukuisat eri mahdollisuudet.

Riveriassa on perinteisesti vuosittain palkittu oppisopimustoiminnassa menestyneitä opiskelijoita, työpaikkaohjaajia ja oppisopimustyöpaikkoja

Vuonna 2021 Riveriassa palkitut:


Kuvassa: lehtori Johanna Karjalainen / Riveria, Riverian vuoden 2021 oppisopimusopiskelija Teemu Vepsä,
rehtori, kuntayhtymän johtaja Esa Karvinen / Riveria, neuvonantaja Markku Tiitinen / Helppi-yhteisö ja oppisopimuksen koulutussuunnittelija Pia Perämäki / Riveria.

Riverian vuoden 2021 oppisopimusopiskelija
Sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon oppisopimusopiskelija Teemu Vepsä

Teemu, joka on työskennellyt alalla jo vuosia, haastaa itseään uuden tiedon hankkimisessa ja löytää uutta opittavaa lähihoitajan perusopinnoista. Asiakastyössä hän näkee asiakkaan kokonaistilanteen ja omaa asiakkaan toimintakykyä edistävän työotteen laaja-alaisesti verkostoa hyödyntäen. Teemu on elinikäinen oppija, joka hyödyntää oppimaansa oman työyhteisönsä hyväksi. Opintojensa aikana Teemu on edennyt esimieheksi. Teemu tuntee omat haasteensa ja rajansa opiskelussa, hän kohtaa ne realistisesti ja tekee töitä niiden eteen. Teemulla on rautainen asenne opiskeluun ja sen tarjoamiin mahdollisuuksiin.

Riverian vuoden 2021 oppisopimusopiskelija
Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinnon oppisopimusopiskelija Liisa Mustonen

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinnon oppisopimusopiskelija Liisa Mustonen on uusi tulokas alalle. Hän halusi heti opintojen alussa lähteä kehittämään systemaattisesti omaa osaamistaan. Liisa on ahkera ja tunnollinen opiskelija ja hän haluaa viedä omaa osaamistaan myös yrityksen ja koko työyhteisön hyödyksi.

Riverian vuoden 2021 oppisopimuksen työpaikkaohjaaja
Suvi Pirnes-Toivanen, Joensuun kaupunki

Suvi on ohjannut useita lähiesimiestyön ammattitutkinnon opiskelijoita määrätietoisella ja kannustavalla otteella sekä opiskelijan että työpaikan tavoitteet ja kehittyminen huomioiden.Hän on perehtynyt tutkinnon sisältöön ja hän seuraa aktiivisesti tutkinnon edistymistä yhdessä opiskelijoiden kanssa. Suvi kannustaa esimiehiä osallistumaan opintoihin ja on opiskelijoiden tukena koko opiskelun ajan.

Riverian vuoden 2021 oppisopimuksen työpaikkaohjaaja
Juha-Matti Kiiskinen Pankaboard Oy, Lieksa

Juha-Matilla on erinomainen asenne oppisopimusopiskelijoiden ohjaamiseen työpaikalla. Erityisen kannustavasti hän suhtautuu nuorten ohjaamiseen alalle. Juha-Matti itse on hyvä esimerkki oppisopimusopiskelijoille. Hän on alan vaihtaja, joka on suorittanut itse kaksi perustutkintoa, rakennusalan sekä kone- ja tuotantotekniikan perustutkinnot ja edennyt työssään työnjohtajaksi.


Kuvassa: lehtori Jukka Kärki / Riveria, esimies Kimmo Huotari / Porokylän leipomo-kahvila, opettaja Mirja Keskinen / Riveria ja rehtori, kuntayhtymän johtaja Esa Karvinen / Riveria.

Riverian vuoden 2021 oppisopimustyöpaikka
Porokylän leipomo

Riveria on ilmoittanut Porokylän leipomon myös valtakunnalliseen oppisopimusviikon kilpailuun, jossa Suomen Oppisopimusosaajat ry palkitsee ansioituneita oppisopimustoimijoita. Porokylän Leipomon ja Riverian välinen yhteistyö on erittäin sujuvaa. Tälläkin hetkellä Porokylän Leipomossa on yli 20 oppisopimusopiskelijaa eri tutkinnoissa sekä Lieksan että Nurmeksen yksiköissä. Yritys on työllistänyt Riverian opiskelijoita jo opintojen aikana ja mahdollistanut opiskelijoiden joustavan siirtymisen oppisopimukseen. Yritys on merkittävä leipomoalan työllistäjä Ylä-Karjalassa.


Kuvassa: opettaja Thomas Nukarinen / Riveria, varhaiskasvatusjohtaja Sirkka Helisten / Liperin kunta, siivoustyönjohtaja Päivi Davidsson / Liperin kunta
rehtori, kuntayhtymän johtaja Esa Karvinen / Riveria, lehtori Henna Lamminluoto / Riveria, lehtori Eija Maaranen / Riveria  ja lehtori Eveliina Nyholm / Riveria.

Riverian vuoden 2021 oppisopimustyöpaikka
Liperin kunta

Liperin kunnassa panostetaan henkilöstön osaamisen kehittämiseen. Oppisopimusyhteistyötä Riverian kanssa tehdään laajasti ja pitkäjänteisesti. Liperin kunta kouluttaa aktiivisesti mm. puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan osaajia oppisopimuksella. Liperin kunta mahdollisti kunnan varhaiskasvatuksen lähiesimiehille lähiesimiestyön ammattitutkinnon suorittamisen. Opiskelijat saivat työnantajalta tukea ja sparrausta tutkintoprosessin läpivientiin. Tutkintoprosessin avulla kehitettiin työyhteisön lähijohtamista, kuin myös henkilökohtaisia johtajuustaitoja. Liperin kunta on mahdollistanut myös kasvatus- ja ohjausalan perustutkinnon suorittamisen. Keväällä 2021 valmistui yli 20 lastenohjaajaa oppisopimuksella.

Riverian vuoden 2021 oppisopimustyöpaikka
Thermo Fisher Scientific Oy

Thermo Fisher Scientific Oy tarjoaa erinomaisen ja monipuolisen ympäristön oppisopimusopiskelijoille suorittaa tutkintoja oppisopimuksella. Yrityksessä suoritetaan menestyksekkäästi kone- ja tuotantotekniikan perustutkinnon molempien osaamisalojen opintoja: tuotantotekniikan osaamisala sekä asennuksen ja automaation osaamisala. Yrityksessä suoritetaan myös tuotantotekniikan ammattitutkintoja oppisopimuksella. Thermo Fisher Scientific Oy:n konekanta on huippuluokkaa ja oppisopimusopiskelijoiden ohjaajat ovat alansa ammattilaisia. Yhteistyö Riverian kanssa on joustavaa mm. opintojen aikataulujen suunnittelussa. Opinnot ja näytöt tapahtuvat joustavasti työn ohessa.

Kuvia palkitsemistilaisuudesta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lisätietoja palkittavista
Riveria
Koulutussuunnittelija/oppisopimus Anja Sivonen
p. 050 533 2077, anja.sivonen@riveria.fi

Lisätietoja valtakunnallisesta oppisopimusviikosta